BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.492,16
HABER /  GÜNCEL

Suudi Konsolosluğuna giren gizemli kişinin kim olduğu ortaya çıktı

Cemal Kaşıkçı'nın kaybolduğu 2 Ekim'de girdiği ve bir daha çıkamadığı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na gelen beyaz önlüklü ziyaretçi merak uyandırdı. Bu kişinin kolundaki arma olayı daha da esrarengiz hale getirdi. Herkes kim olduğunu merak ederken şahsın konsolosun oğlu olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, 2 Ekim'de evlilik işlemleri için gittiği ve bir daha dışarı çıkmadığı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda bugün ilginç bir olay yaşandı.

Gözlerin çevrildiği konsolosluğa bu sabah saatlerinde gelen beyaz önlüklü bir kişi heyecan uyandırdı. Elinde çanta olduğu görülen gizemli ziyaretçi basını görünce, onları atlatmak için lüks araçla çevrede bir tur attı. Sonrasında aracın içinden üzerinde beyaz 'doktor'ların kullandığına benzer önlük olan bir kişi çıktı.

Suudi Konsolosluğuna giren gizemli kişinin kolundaki arma bakın ne çıktı?
KONSOLOSUN OĞLU ÇIKTI:
Basını görmekten hayli rahatsız olan bu beyaz önlüklü kişi konsolosun oğlu çıktı. İbrahim Muhammed isimli konsolos oğlunun tıp fakültesinde eğitim gördüğü öğrenildi.

KOLUNDAKİ ARMA BAKIN NE?Konsolosun oğlunun İstanbul Tıp Fakültesi Mezunları Derneği arması taşıyan beyaz bir önlük takması dikkat çekti.

Suudi Konsolosluğuna giren gizemli kişinin kolundaki arma bakın ne çıktı?

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine katkı veren ve aynı zamanda Washington Post gazetesinde de yazılar yazan Kaşıkçı'dan, 2 Ekim Salı günü resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na gittikten sonra bir daha bir daha haber alınamamıştı.