BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,66
ALTIN 2.524,27
HABER /  MAGAZİN

Survivor'da Volkan Çetinkaya elendi Acun çok üzüldü!

Survivor 23.05.2017 salı günü kim elendi belli oldu. Survivor'da veda eden Volkan Çetinkaya oldu. Sorvayvır SMS sonuçlarına göre elenen isim Adem, İlhan ve Ogeday arasından çıktı ve Volkan Survivor'da elendi.

Abone ol

Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 23 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Ogeday Girişken ve Volkan Çetinkaya; Ünlüler takımından elemeye çıkan isimler ise Adem Kılıççı ve İlhan Mansız'dı. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Volkan Çetinkaya oldu.

Acun Ilıcalı'nın en üzüldüğü yarışmacı
Volkan Çetinkaya konuşmasına Acun Ilıcalı'ya teşekkür ederek başladı. Acun Ilıcalı 'Senin için çok üzüldüğümü söylemek istiyorum. Hep efendiliğin ve iyi niyetinle yarışmalarda oldun. Ben seni her zaman sempatik ve değişik sevincinle ve güzel kalbinle hatırlayacağım. Görüşeceğiz de inşallah ama yarışmadaki ömrün bu kadarmış' dedi.

Volkan Çetinkaya kimdir : Survivor 2017'ye veda eden Volkan Çetinkaya kimdir? : Beden eğitimi öğretmeni olan Volkan Çetinkaya, ayrıca TSK Ordu Milli takım sporcusudur. Eski TSK personeli olan Volkan, yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır. Gönüllüler yarışmacısı Volkan, yarışmada sporcu kimliğiyle ön plana çıkmıştı.