BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Tarihin en büyük ödülü

Survivor 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.20 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümde Acun Ilıcalı, Survivor tarihinin en büyük ödülünü açıklayacak. İşte Survivor 2018'in 76. yeni bölüm tanıtımı

Survivor 2018'in 79. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 24 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümde tarihinin en büyük ödülü için yarışmacılar kıyasıya bir mücadele verecekler.

KAZANAN TAKIM TÜRKİYE'YE GİDECEK! Survivor 2018'in en büyük ödülü... Türkiye ödülü için yarışmacılar çok heyecanlı. Tüm güçlerini bu yarış için saklıyorlar. Bu akşam oynanacak oyunda galip gelen taraf kim olacak merak konusu.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU? Survivor'da daha önce aralarında çok büyük bir kavganın yaşandığı Turabi ve Adem arasında haftalar sonra yeni bir kriz doğdu. Sembol oyunu sırasında kenardan takımdaki yarışmacı arkadaşına seslenen Nagihan'a Adem'den uyarı geldi ve 'Karışmasan daha iyi olur' dedi.

Bunun üzerine ise Nagihan Adem'e tepki gösterince ikili arasında tartışma yaşandı. O anlarda ise devreye Turabi girdi ve 'Nagihan'dan ben istedim sesi lazımdı bana' diye cevap verdi. Adem ise 'Sesi benim dikkatimi dağıttı. O benim sorunumda ben de sorunumu ona söyledim' sözleriyle Turabi'ye karşılık verdi.

EN SON KİM ELENDİ?  İlk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Yağmur Banda ve Birsen Bekgöz isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı da Gönüllüler takımı kaybetmiş ve iki eleme adayı daha çıkarmak zorunda kalmışlardı. Gönüllüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü ve dördüncü eleme adayları da Nagihan Karadere ve Damla Can olmuştu.

Toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Birsen Bekgöz, Survivor 2018'de son elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

Sitene Ekle