BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,71
MEDYA

Survivor yeni bölüm fragmanı Turabi Adem gerginliği büyüyor!

Survivor 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 27 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümde Turabi ve Adem arasındaki gerginlik ise büyük boyuta ulaşırken Acun Ilıcalı ilk kez bağırarak herkesi şaşırtacak. İşte Survivor 2018'in 82. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor 2018'de nefes kesen 81. bölümün ardından 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 27 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek 82. yeni bölümde  hem dokunulmazlık hem de ödül oyunu oynanacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kazanan taraf hangisi olacak? Turabi ve Adem arasındaki gerginlik ise büyük boyuta ulaşırken Acun Ilıcalı ilk kez bağırarak herkesi şaşırtacak. Diğer yandan Murat oyun esnasında bir kaza geçirdi, peki ne olacak? İşte Survivor 2018 yeni bölüm tanıtımı...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? Survivor dokunulmazlık oyunu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu! Zaman zaman gergin anların yaşandığı Survivor dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı 10-8 kazanarak biraz da olsa moral depoladı. Konseyde kendi arkadaşlarından birinin ismini yazmayacak olan Ünlüler takımı kaybedilen Türkiye ödülünün ardından bir nebze de olsa moral depoladı. 

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜ KİMİN OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununda birbirlerine karşı mücadele etti. Gönüllüler arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan isim Damla Can oldu. 

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da eleme konseyinde gergin anlar yaşandı! Anıl ve Yağmur arasında çekişmeli geçen konseyde 4 kişi tarafından adı yazılan Yağmur Banda ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Damla Can ise ikinci eleme adayı olarak Hakan'ı gösterdi. Böylelikle ilk eleme konseyinde Hakan ve Yağmur ilk eleme adayı oldu!

TÜRKİYE ÖDÜLÜNÜN İLK RAUNDUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam oynanan oyunda zaman zaman sinirler gerildi. Ödül büyük olunca yarışmacılar üzerindeki stres de artıyor. Türkiye ödülünün ilk galibi Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler 10'a 4 kazandı. Ünlüler takımı bu akşam daha hırslı bir şekilde çıkacak.

TÜRKİYE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ HANGİ TAKIM OLDU?

Büyük mücadelenin yaşandığı Türkiye ödülünü hangi takım kazandı? Nefes kesen mücadele de Türkiye ödülünü  Gönüllüler takımı kazandı.

Sitene Ekle