BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Survivor birincisi kim olacak şampiyonu kaç para alıyor?

Survivor 2017 birincisi belli oldu. Ogeday Girişken Survivor 2017 şampiyonu olurken Adem Kılıççı büyük üzüntü yaşadı. Peki Survivor sampiyonu Ogeday ne kadar para aldı. İşte Survivor birincisinin kazancı.

Abone ol

Survivor 2017 birincisi kim oldu, şampiyonluğu kim kazandı soruları dün gece yanıt buldu. Peki bu sene Acun Ilıcalı Survivor şampiyonuna ne kadar para ödülü verecek?

Survivor'da bu yıl sürpriz üstüne sürpriz yapan Acun Ilıcalı çok büyük ödüller dağıttı. Anneniz ne demiştir oyununda 450 bin liralık Porche marka araba bile verdi. Arabayı kazanan da Berna Keklikler oldu. 17. haftada ünlüler takımından Sema, Serhat, İlhan, Adem, Sabriye ve Furkan ise Kia Sportage marka araba kazandılar.

Peki şampiyonluğun büyük ödülü ne kadar derseniz? Acun Ilıcalı Survivor şampiyonuna bu yıl 500 bin lira para verecek. Geçen yılın büyük para ödülü de aynı rakamdı.

Survivor şampiyonunu belirleyecek olan SMS oylamasının sonuçlarını Acun Ilıcalı gece yarısından sonra açıkladı. Survivor şampiyonu favori olarak görülen Adem değil, Ogeday oldu. Ogeday girişkin Survivor 2017'deki müthiş performansı ile de hak eden taraftı.

Survivor birincisi 2017 şampiyonu (Survivor'ı kim kazandı?)



Survivor birinciliği adayı Ogeday Girişken'in ailesi ile buluşması

Survivor finaline kalan Ogeday Girişken 5 ay sonra adada anne ve babası ile buluştu. Ogeday ailesine kavuştuğu anda gözyaşlarına boğuldu. Ogeday Girişken'in sevgilisi İlayda Yalçın ise o buluşmada yoktu. İşte Ogeday'ın ailesi;

Ogeday Girişken kimdir Survivor yakışıklısının sevgilisi olay!



Survivor şampiyonluğu adayı Adem Kılıççı ailesi : Ünlüler takımının boksörü olan Adem Kılıççı, Survivor adasında anne ve babası ile buluştu.

Adem Kılıççı nereli ailesi ortaya çıktı Sabriye'yi sordu