BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.428,60
MEDYA

Survivor 2018 8. bölüm yeni fragmanı! Turabi: Ya avcı olacaksın ya da av

Survivor 2018 tam gaz devam ediyor. Salı günü yayınlanacak 8. yeni bölüm fragmanı geldi! Yeni fragman Turabi'nin açılış konuşmasıyla başlıyor. Turabi adada herkesin bir şeyler yediğini anlatan ders niteliğinde bir konuşma yapıyor.

Dominik’te kazan kaynamaya başladı. Survivor’da ilk giden kim olacak? sorusu iyiden iyiye sorulmaya başladı. Adadan gidecek yarışmacı Salı akşamı belli olacak. Survivor 2018 yeni fragmanda Turabi Ya av olacaksın ya da avcı şeklindeki açıklamasıyla fragmanın dikkat çekeni oluyor. İşte ayrıntılar…

Survivor 2018 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda All Star’ın iddialoı isimlerinden Turabi’nin görüşlerine odaklanılıyor. Yarışmadaki sert düşüş sahneleri ve heyecanlı anlar ise fragmanın en dikkat çeken diğer bölümleri oluyor.

‘HERKES KENDİNİ EN İYİ SURVİVOR OLARAK GÖRÜYOR'

Acun: Bütün oyunlar yalan, bu oyun gerçek. Survivor'ın en önemli oyununa, kader oyununa, dokunulmazlık oyununa hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu oyun sizin Survivor'daki kaderinizi belirleyen oyun. Bir kişi veda edecek ve onun kim olduğunu bu oyun bize gösterecek. Gitseniz de gitmeseniz de takımınız sayısı azalacak.

Sitene Ekle