BIST 8.884
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.241,70
HABER /  GÜNCEL

Süleyman Soylu'dan fitneci mesajı!

Yeniçağ yazarı Ahmet Takan, Ankara'da olası kabine revizyonu tartışmalarını yazdı. Takan'ın başbakanlık için adını yazdığı Süleyman Soylu ise attığı tweetinde "gazeteci kılığındaki lağım fareleri" ifadesini kullandı.

Abone ol

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, Beştepe'de kabine revizyonu tartışmaları yaşandığı, Binali Yıldırım'ın son başbakan olmayabileceğini yazdı. Takan'a göre başbakanlığın en önemli adayı ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu...

Ankara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye üye olmasının ardından olası kabine revizyonunu tartışıyor. Kulislerde aylar sonra bir kez daha bakan lotosu oynanırken en ilginç iddia ise Yeniçağ yazarı Ahmet Takan'dan geldi.

YILDIRIM SON BAŞBAKAN OLMAYABİLİR

Ahmet Takan, AK Parti cephesinden tepkilere neden olan yazısında olası kabine revizyonunda Binali Yıldırım'ın da bazı bakanlarla birlikte koltuğunu bırakabileceğini iddia etti. Takan'a göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, başbakanlığın favori ismi!..

SOYLU'DAN FİTNECİ TWEETİ

Ahmet Takan'ın ortaya attığı "başbakanlık" iddiaları sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tweet attı ve isim vermeden hakkındaki bazı iddialara tepki gösterdi. Soylu, o isimler için "gazeteci kılığındaki lağım fareleri" ifadesini kullandı.