BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76

Süleyman Soylu ve Tayyip Erdoğan'ın yaptıkları!

Be ey vicdansız, be ey Allah'ın insaf bahşetmediği varlık, Türk insanı bugün modaya uymuyor mu? Mini etek yasaklandı mı? Askısız bluzla kimse sokağa çıkmıyor mu? İstiklal caddesinde birasını, rakısını isteyen istediği zaman içmiyor mu?

Türkiye'nin yüzde 51'ine yukarıdan bakanlar kendilerini neredeyse bir dev gibi hissediyorlar. Düştüğü çukurda debelenenler, takdir etmek yerine inkâra sığınıyor:

- (...) her şeyin sanki göklerden gönderilen Tayyip Erdoğan tarafından yapıldığını sanıyor. Bunlara göre, sanki eskiden hiç yol yoktu.

Var mıydı a be zavallı?
Bolu Tüneli patates deposu yapılmamış mıydı?
Avrasya mı vardı eskiden?
Marmaray'ı kim yaptı?
Yavuz Sultan Selim Köprüsü kimin eseri?
Balıkesir Bursa yolu ne zaman yapıldı?
İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu (Osmangazi Köprüsü DahilTayyip Erdoğan tarafından yapılmadı mı?
AK Parti 2002 yılında iktidara geldi. 2002'nin rakamlarına baktığımızda Türkiye'de sadece 6 bin 101 kilometre bölünmüş yol yapılmış. 2003 yılından 2017 yılına kadar yapılan tam 19 bin 608 kilometre bölünmüş yolu Tayyip Erdoğan yapmadıysa kim yaptı be vicdanı nasır tutmuş kuduruk?
Edirne Kınalı otoyolu 235 km.
Sakarya Kazancı Gümüşova Gerede Otoyolu 192 km.
Ankara Gerede otoyolu 230 km.
Tarsus-Adana-Gaziantep yolu 320 km. 
Liste uzuyor ahmak herif.
Ankara-Niğde otoyolu 330 km...
Çanakkale'yi duydun mu Çanakkale... 

Diyor ki:
- (...) sanki 70 sente muhtaçtık.

Değil miydik?
IMF'ye gırtlağımıza kadar borçlu değil miydik?
Türkiye'nin ekonomisini düzeltsin diye bakan ithal etmedik mi?
İnsanlar güçlükle yaşamıyor muydu? Bu ülkenin başbakanının kafasına yazar kasa fırlatılmadı mı? TOKİ yaptığı konutlarda kim yaşıyor şimdi? 

Diyor ki:
- (...) sanki kimse dinini yaşamıyordu.

Yaşıyor muydu?
İmam Hatip okullarını kim tarumar etti?
Başörtülü kızlarımızı ikna odalarına kim alıyordu?
Başörtülü diye gencecik kızların eğitim hakkını kim gasp ediyordu?

Diyor ki:
(...) Modaya uyardı Türk insanı. Mini eteği                 de giyerdi. Askısız bluzla da sokağa çıkardı, şortla da gezerdi. Bir lokantada içki içmekten korkmazdı, o zamanlar kahvelerde bile bira satılırdı, sarhoş olanlar vardı.

Be ey vicdansız, be ey Allah'ın insaf bahşetmediği varlık, Türk insanı bugün modaya uymuyor mu? Mini etek yasaklandı mı? Askısız bluzla kimse sokağa çıkmıyor mu? İstiklal caddesinde birasını, rakısını isteyen istediği zaman içmiyor mu? Be ey düştüğü çukurda debelenen insan kılıklı yaratık, Türkiye'de kimse sarhoş olmuyor mu artık? Sen her gece kafayı nerede çekiyorsun?

Başına geçirdiğin FETÖ postuyla körleşip sağırlaşmışsın sen. Yüzde 51'in gördükleri seni çıldırtıyor farkındayım, Can'ın bu yüzden sıkkın, öfke nöbeti geçiriyorsun biliyorum. Ama sen de bil ki, klavyeni yumruklaya yumruklaya çıkardığın mırıltılar gerçeği değiştirmiyor, değiştirmeyecek.

Yaptığın şeytani hesabı kimse yemiyor çünkü!
Hadi şimdi Uzan Can'ım!

SÜLEYMAN SOYLU NİYE HEDEFTE?

Cumhurbaşkanı Erdoğan
'ın "Ahlâksız troller" dediği kesim, uzun zamandır Süleyman Soylu'yu 'siyaset geçiti'ndeki ateşe atmak istiyordu. 
Soylu'nun yüreği, yapılan bu vahşiliği daha fazla kaldıramadı!
Uzun zamandır kendisine duyulan öfkenin kokusunu alıyordu. 
Buna rağmen...
İşine baktı... 
Dediği şuydu:
- Ben görevimi yapıyorum!
Bir mücadele başlatmıştı Süleyman Soylu, yedi düvele karşı verdiği mücadelede, kimseden merhamet beklemiyordu. Zira, o siyaset yapmak yerine, görevini yaptı, yapıyor.
AK Parti'ye girdiği günden bugüne kadar, hiç bir zaman siyaset yapmadığına ben şahidim. Teşkilat Başkanı oldu, görevini yaptı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı oldu, görevini yaptı. İçişleri Bakanı oldu, hâlâ görevini yapıyor. 
Soylu'yu hedef yapan, görev aşkıdır. 
"Ahlâksız troller" Berat Albayrak'la karşı karşıya getirdi onu. Şeytanın elçileri kardeşi kardeşe kırdırmakta başarılı olamayınca, bu sefer karınlık örtünün altındaki yalanlarını servis etmeye başladılar. Oğlu ile ilgili umutsuz bir oyun sergilediler. Soytarı gösterisi, Süleyman Soylu'nun canına tak etti, o yüzden "geri çekilme" erdemini gösterdi. 

Bütün seslerden, boş laflardan, yalanlardan, iftiradan, ahlâksızlıktan uzakta, yalnız olmak istedi Süleyman Soylu. Erdoğan'a sorgusuz itaat etmek şartıyla "Hadi bana eyvallah!" dedi. 

Ve fakat...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hesaba katmamıştı:
- İşine bak Süleyman Bey!

Emir, demiri kesti ama...
"Ahlaksız troller" hâlâ işbaşında... 
Şeytanın elçiliğine devam yani...

Twitter: @hadiozisik
Facebook @hadiozisik
Instagram @hadiozisik
Youtube @hadiozisik