BIST 8.879
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.240,14
SÜLEYMAN ÖZIŞIK / TÜM YAZILARI
Süleyman ÖZIŞIKsuleyman@internethaber.com
TÜM YAZILARI
Allah'a ısmarladık... Bir kez daha kendi hayalimin peşinden gidiyorum. Ve tabi ki bir kez daha babamın ölümünden sonra baba yerine koyduğum ağabeyim Hadi Özışık'ın iznini alarak...
Kim bunlar Sayın Başkan? Ekrem İmamoğlu'nun Yenikapı Meydanı'nda sergilediği araçlar hakkında iki farklı kanaat oluştu.
Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! Ekrem İmamoğlu bir şov uğruna İstanbul'da hayatı durdurdu, belediyenin hizmet için kullandığı araçları Yenikapı Meydanı'na çektirdi. 
Düşünce özürlülüğü!.. Fatih Altaylı programına davet ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'na kayyum meselesini soruyor. CHP lideri alnını kırıştırıp şu bilge açıklamayı yapıyor:
Birileri İmamoğlu'na operasyon çekiyor!.. Sorduğum sorunun cevabını verebilmek için biraz geriye, yani seçim öncesine gitmemiz gerekiyor.
Atatürk hediye almazdı öyle mi? Biliyorsunuz; Sözcü Gazetesi'nin Atatürk üzerinden ticaret yapan yazarı Yılmaz Özdil'in Türkiye ve dünyada yaşanan her şeyi Atatürk'e bağlama gibi bir gülünç huyu var. Dün yine böyle bir yazı yazdı.
Bu insansa biz neyiz? Size bir itirafta bulunayım mı? Twitter denen lanet yeri iki sebeple kullanıyorum. Birinci sebep yazdığım yazıları paylaşmak ama ondan daha önemli olan bir sebebim daha var.