BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Süleyman Dilbirliği kimdir Ayla'nın manevi babası neden öldü?

Süleyman Dilbirliği kimdir aslen nereli kaç yaşında? Süleyman Dilbirliği bir anda en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Herkes tarafından merak edilen Süleyman Dilbirliği bugün son dakika hayatını kaybetti. Süleyman Dilbirliği ve Ayla hikayesine gelin yakından bakalım.

Abone ol

Binlerce insanın filmden tanıdığı fakat Ayla'nın yıllardır aradığı isim olan Süleyman Dilbirliği'nden bugün acı haber geldi. Süleyman Dilbirliği bugün hayatını kaybetti. Süleyman Dilbirliği özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Süleyman Dilbirliği Ayla filmiyle yeniden gündeme geldi. Kore Savaşı'nda Eunja isimli küçük bir kızı kurtaran ve 15 ay boyunca ona bakan Süleyman Dilbirliği, yaşadığı hikaye ile herkesi ağlattı. Yoğun bakım tedavisi gören Süleyman Dilbirliği bugün hayatını kaybetti. 

SÜLEYMAN DİLBİRLİĞİ KİMDİR? Türkiye’den Kore’ye 1950 yılında giden askerler arasında olan ve küçük bir kız çocuğuna savaş sırasında hem anne hem baba olan Süleyman Amca’nın hikayesi filmi izleyen herkesi kendisine hayran bıraktı. İyiliğiyle ve küçücük bir kız çocuğu için kendi hayatından bile vazgeçtiği hayat hikayesiyle tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan Süleyman Amca, Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyordu. Fakat Süleyman Dilbirliği bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

SÜLEYMAN DİLBİRLİĞİ NEDEN ÖLDÜ? Süleyman Birliği solunum yetmezliğinden dolayı hastanede tedavi görüyordu. Vücudu daha fazla dayanaman Dilbirliği hayatını kaybetti.

Ayla'nın manevi babası Süleyman Dilbirliği hayatını kaybetti