BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Sosyal medya yeni İbo Muştak Avcı'yı konuşuyor!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e ses benzerliğiyle dikkat çeken Iraklı Türkmen inşaat işçisi Muştak Avcı bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Muştak Avcı için Yeni İbo deniliyor.

Sosyal medyada türkü söylediği video ile fenomen olan Muştak Avcı, İbrahim Tatlıses'e benzerliği ile dikkat çekti. Avcı Irak'tan 3 yıl önce Türkiye'ye geldi. " Yeni İbo" olarak adlandırılan Avcı, Habertürk TV'ye konuk olarak katıldı. Sesi ile kısa sürede sosyal medyada dikkat çeken Muştak Avcı, düğün ve gazinolarda şarkı söyleyip geçimini sağlıyor. Avcı, 2.5 yıl önce videoya çekilen türküyle gönüllere taht kurdu.

İbrahim Tatlıses'i çok sevdiğini belirten Türkmen inşaat işçisi, "İbrahim Tatlıses'i dinleyerek büyüdüm." dedi. İbrahim Tatlıses'in adını duyurmasını sağlayan "Ayağında Kundura" şarkısını Avcı, Habertürk ekranlarında canlı söyledi.

Yeni İbo olarak adlandırılan Muştak Avcı, ses yarışmalarına başvurduğunu ancak eleme turunu geçemediğini belirtti. Türkmen inşaat işçisi Haluk Levent'ten teklif aldığını ama henüz kendisine ulaşamadığını ifade etti.

Sitene Ekle
Etiketler