BIST 9.072
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.325,68
MEDYA

Sosyal medya bunu konuşuyor! Edip ölünce ağlama krizine girdi

Ufak Tefek Cinayetler 5 Haziran 2018 Salı akşamı yayınlanan 32. bölüm sezon finali bölümünde ölen kişi Edip olmuştu. Edip'in öldüğü sahneden etkilenen genç kızın verdiği tepki ise sosyal medyada izleme rekorları kırdı.

Ufak Tefek Cinayetler'in 5 Haziran 2018 Salı akşamı ekrana gelen sezon finalinde Edip'in ölüm sahnesi, bir genç kızı ağlama krizine soktu. Sosyal medyada paylaşılan o anlar izleme rekorları kırdı.

ÖLEN KİŞİ EDİP: Star Tv'nin reytnig rekorları kıran dizisi Ufak Tefek Cinayetler, salı günü muhteşem bir sezon finaliyle ekrana geldi. Son bölümde Oya; Merve, Pelin ve Arzu'yu yüzleşmek için yukarıya odaya çağırdı. Fakat yüzleşme kısa sürede büyük bir kavgaya dönüştü. Herkes dört kadından birinin öleceğini düşünürken pencereden düşen kişinin ise Edip olduğu ortaya çıktı.

AĞLAMA KRİZİNE GİRDİ: Selim Bayraktar'ın canlandırdığı Edip karakteri diziye veda ederken, ölüm sahnesi ise sosyal medyayı salladı. Edip'in öldürüldüğü sahneden etkilenen bir genç kız, ağlama krizine girdi. O anlar genç kızın arkadaşları kayedederek sosyal medyada paylaştı.

Görüntülerde Edip'in öldüğü sahnede ağlama krizine giren genç kızı arkadaşları tarafından teselli edildiği görülüyor.

Sitene Ekle