BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
DÜNYA

Sokağa çıkarken 13 kilo altın takıyor! Tran Ngoc Phu 5 korumayla dolaşıyor

Vietnam'da yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Tran Ngoc Phuc, üzerine taktığı 13 kilogramlık altın sokağa çıkıyor. 5 koruma ile gezen Phuc altınlarla adından söz ettiriyor.

Tran Ngoc Phuc, Vietnam'da yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Bir varille başladığı petrol ticaretiyle zengin olan Phuc, üzerine taktığı 13 kilogramlık altınlarla adından söz ettiriyor. Nereye giderse gitsin üzerinden altınlarını çıkarmayan Tran Ngoc Phuc 5 korumayla geziyor. Phuc, yaşam koşunun kendisine "Altın takman sana şans getirecektir" tavsiyesinden sonra altına merak sardığını, o günden beri de şansının yaver gittiğini söylüyor.

Bir varille başladığı petrol ticaretiyle zengin olan Phuc, üzerine taktığı 13 kilogramlık altınlarla adından söz ettiriyor

Nereye giderse gitsin üzerinden altınlarını çıkarmayan Tran Ngoc Phuc, sosyal medyada ilgi çekmeyi başardı.

Yoksul bir ailenin çocuğu olan Phuc, küçük bir petrol ticaretiyle başladığı iş hayatında zengin olup eğlence mekanları açtı.

Ancak takılarının güvenliğini sağlamak için 5 koruma tutan Vietnamlı Phuc, ilk başlarda altınların ağırlığı nedeniyle oldukça zorlansa da zamanla alışmış.

Boynuna taktığı kolye 5, bilekliklerinden biri 5, diğer aksesuvar ve yüzükleriyle birlikte toplam 13 kilogram altını üzerinde taşıyor. Altınların değeri ise 550 bin dolar...

Phuc, yaşam koşunun kendisine "Altın takman sana şans getirecektir" tavsiyesinden sonra altına merak sardığını, o günden beri de şansının yaver gittiğini söylüyor.

Sitene Ekle