BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Şimdi yandı! Savcılık Arda Turan için harekete geçti

Arda Turan Berkay'la bir barda kavga etmiş milli futbolcu ünlü şarkıcının burnunu kırmıştı. Konuyla alakalı Berkay'ın ve Arda'nın eşi açıklamalar yapmıştı. Berkay ve eşinin şikayeti üzerine savcılık, Arda Turan hakkında soruşturma başlattı.

Abone ol

Medipol Başakşehir'in milli futbolcusu Arda Turan şarkıcı Berkay’la yaptığı kavga sonrasında gündeme gelmiş ve Berkay’ın eşine taciz ettiği iddia edilmişti. Bu gelişmelerin ardından Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin, Arda Turan ile mahkemelik oluyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili olarak Arda Turan hakkında soruşturma başlattı. Savcılığın olayı incelemeye aldığı, soruşturma kapsamında Arda Turan ile Berkay'ın ifadesinin alınabileceği öğrenildi.

Hukukçular Berkay'ın burnunu kırdıysa Arda Turan'ın 3 ile 7.5 yıl arasında hapis cezası alabileceğini söylüyorlar. Berkay'ın doktorları burunda kırıklar olduğunu ve fiziki görünümünü bozacak kadar darp edildiğini açıkladılar.

Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...Arda Turan TV2'ye bağlandı skandal itirafı yaptı Berkay'a eşi için silahla...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Arda Turan Berkay kavgası sonrası Aslıhan'dan bomba sözlerArda Turan Berkay kavgası sonrası Aslıhan'dan bomba sözlerArda Turan Berkay kavgası sonrası Aslıhan'dan bomba sözlerArda Turan Berkay kavgası sonrası Aslıhan'dan bomba sözlerHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN