BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.281,90
HABER /  MEDYA

Şevkat Yerimdar 35.bölüm fragmanı bomba isim diziye geldi

Şevkat Yerimdar 35.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün yani 26 Ocak tarihinde ekrana gelecek olan Şevkat Yerimdar yeni bölümüne sürpriz bir isim dahil oluyor. Irina Ivkina bugün Şevkat Yerimdar'ın yeni bölümünde yer alacak.

Abone ol

Fox tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Şevkat Yerimdar yeni bölümünde nefesler tutulacak. Cuma günleri ilgiyle izlenen ve güçlü rakipleriyle mücadele eden Şevkat Yerimdar'da Şevkat evli çıkıyor.

FOX TV'nin eğlenceli dizisi Şevkat Yerimdar bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Şevkat ve Esin arasında yeni bir olay patlak veriyor. Şevkat'in hiç tanımadığı karısı kim?

ŞEVKAT YERİMDAR 35. BÖLÜMDE NELER OLACAK? Şevkat’ in evli çıkması nedeniyle evlenemeyeceklerini anlayan Esin başlarda Şevkat’e tavır yapsa da sonra Şevkat’in durumdan haberdar olmaması nedeniyle birlikte hareket etmeye karar verir. Şevkat’in yıllar önce kimliği kaybolmuştur ve o kimlik kullanılarak Moldovyalı bir kadınla evlendirilmiştir. Kimliğin kaybolmasında Cuma’nın payı vardır. Bunu herkesten gizler. Şevkat ve Esin Moldovalı kadını bulup sahte nikahı iptal ettirmek için uğraşacaklardır...

IRINA IVKINA KİMDİR?

Ali Baba ve 7 Cüceler filminin güzel oyuncusu aslen Rusya doğumlu. Filmde Veronika karakterini canlandıran güzel oyuncu atletik, dirayetli ve gizemli bir kadın imajı çiziyor. Genç yaşta kariyerine start veren Irina Ivkina ilk olarak foto model olarak başladı. 1988 doğumlu olan Irina Ivkina 27 yıllık hayatına pek çok başarı sığdırdı. Türkiye'de Casper ve Tutku reklamlarında boy gösteren oyuncu, Türkiye temelli pek çok firmanın da foto modelliğini üstlendi. Oyunculuk ve modelliğin yanı sıra amatör olarak koşuyla da ilgilenen Irina Ivkina düzenli olarak maratonlara katılıyor. Güzel oyuncu pek çok ödülün de sahibi oldu. Doğal güzelliğiyle de beğeni toplayan Irina Ivkina gerek fiziği, gerek enerjisi ile dikkat çekiyor.