BIST 9.098
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,85
HABER /  MEDYA

Şevkat Yerimdar 34.yeni bölüm fragmanı Esin çok şaşırıyor

Şevkat Yerimdar 34.bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün yani 19 Ocak tarihinde Fox Tv'de ekrana gelecek olan Şevkat Yerimdar 34.yeni bölümde neler olacak? Şevkat'i harekete geçirmeye çalışan Esin yeni planı uygulamaya karar verir. Peki Şevkat Yerimdar 34.yeni bölümde neler olacak?

Abone ol

Başrollerini Başak Parlak ile Özgürcan Çevik'in paylaştığı Şevkat Yerimdar yeni bölümde Esin evlilik teklifi karşısında şoke oldu. Şevkat'ın Esin ile evlenmeye karar vermesi ise mahallede heyecan yarattı. Gelin hep birlikte Şevkat Yerimdar 34.yeni bölüme bakalım.

Esin dergide okuduğu bir taktiği, Şevkat üstünde denemeye karar verir. Sebepsiz yere surat yapar. Şevkat’in Esin’in gönlünü alabilmesi için ilk önce ne yapmış olduğunu bulması gerekmektedir. Cuma canlı yayına katılır. Fakat sıra şarkı söylemeye gelince işler karışır. Cevdet küçük bir kalp krizi geçirir. Artık bir an önce torun sevmek istemektedir. Şevkat’ten evlilik işini çözmesini ister. Şevkat borcunu ödeyebilmek için karşısına çıkan fırsatı değerlendirir ve özel koruma olur. Fakat koruması olduğu kişi, Esin’in hiç hoşuna gitmeyecektir. Şevkat'in Esin'e evlenme teklifi etmesi ise geceye damga vuracak. İşte Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı:

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Mahalledekiler, Şevkat ile “Hanım köylü oldun artık sen, Esin ne derse yapıyorsun” diye dalga geçince Şevkat, Esin’in dediklerinin tam tersini yapmaya başlar. Fakat Esin de geri kalmaz ve hemen karşı taktik geliştirir. Avrupa’dan bir heyet mahalleye gelir. İncelemeler sonunda kardeş mahalle olup olamayacaklarına karar vereceklerdir. Niko, heyete mahalleyi tanıtırken, Gizem’den de yardım alır. Mahallede işler karıştıkça, Niko ve Gizem durumu farklı göstermeye başlarlar. Bir süre sonra işler sarpa sarmaya başlayacaktır. İsmail türkücü olmak için girişimde bulunur. Demo bir kayıt yapar. Cuma hemen işin üstüne atlar ve menajeri olmayı teklif eder. Artık İsmail’in şarkıcılıktaki kariyeri Cuma’nın ellerindedir...