BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  MAGAZİN

Serap Akıncıoğlu kimdir Adnan Oktar'ın kediciği meğer...

Kedicikler arasında en dikkat çeken isim Adnan Oktar gözaltına alınırken kaçan Serap Akıncıoğlu oldu. Serap Akıncıoğlu aslen nereli, hangi dizi ve filmlerde oynamıştı.

Abone ol

Adnan Oktar'a yönelik operasyonda Serap Akıncıoğlu ve Ayça Gökçaylar firar etti. Operasyonu haber alınca kaçan kediciklerden Serap Akıncıoğlu, Adnan Oktar'ın başı kapalı nadir kediciklerinden biri. A9 kanalında program yapan Serap Akıncıoğlu, Adnan Oktar'ın meşhur ziyafetlerinde de yanı başında yer alıyordu.

Serap Akıncıoğlu nereli kimdir? : Adnan Oktar'ın güzelliği ile dikkat çeken kediciği Serap Akıncıoğlu mankenlik ve doyunculuk geçmişine sahip. 2 Mart 1972 İzmir doğumlu olan Serap Akıncıoğlu, Suadiye Lisesi mezunu.

Türkiye yüz güzeli : İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda iki yıl eğitim alan Serap Akıncıoğlu Türkiye Yüz Güzeli Yarışması'nda birinci seçilmiş.

İz Peşinde, Tetikçi Kemal, Danimarkalı Gelin, Güneş Yeniden Doğar gibi film ve TV dizilerinde oynayan Serap Akıncıoğlu, Danimarkalı Gelin filmiyle 1993 yılında Birleşik Sanatçılar Derneği'nin "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Sonrasında Serap Akıncıoğlu ortadan kayboldu.

Serap Akıncıoğlu zirvedeyken kayıplara karışmasıyla ilgili sonrasında şunları anlatmıştı:
-“Hayatımda ilk defa Allah'a karşı utancı, mahcubiyeti yaşadım. İlk defa hayatım boyunca "gerçeği hiç düşünmediğimi" fark ettim. Beni yaratan Allah, her nimeti veren Allah, sağlık ve güzellik veren Allah ve ben o yaşıma kadar Allah'ı hiç gereği gibi tanımamışım, düşünmemişim, şükretmemişim, tek bir rekat namaz kılmamışım. Sadece bir şeyler istediğimde dua etmek değil, her an dua etmek, şükretmek gerektiğini anladım.”

ADNAN OKTAR'IN KEDİCİKLERİ ARASINA KATILDI : 1994'te ortaya çıktığında Serap Akıncıoğlu artık bambaşka biriydi. Dine yönelen Serap Akıncıoğlu, Adnan Oktar'a kapılmıştı. Oktar’ın A9 televizyonunda program sunuculuğunu başlayan Serap Akıncıoğlu, verdiği bir söyleşide şunları söylemişti:

-Danimarkalı Gelin filminde "En iyi kadın oyuncu" ödülünü almıştım ve genç yaşta gelen başarı beni etkilemişti. Tam o yıllarda dünyada elde edilen ünün, zenginliğin, başarının geçici olduğunu düşündüm. Ahiretin farkına vardım, ölümü çok fazla düşündüm. Tesettüre girmem ve İslam ahlakına uygun bir hayat tarzını seçmem bu şekilde oldu.'

Kaçan kedicikler Serap Akıncıoğlu ve Ayça Gökçaylar bomba! Demiş ki...

En gözde kedicik Tülay Kumaşçı gözaltında mı? +18'lik çıplak fotoğrafları ile...