BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51
SPOR

Şenol Güneş'ten Yıldırım Demirören itirafı! Milli Takım'a mı dönüyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü itiraf eden Şenol Güneş, Milli Takım için değil farklı bir konuyla ilgili bir araya geldiğini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan takımının iyi geri dönüş yaptığını söyledi.

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor'un son üç maçını kazanan bir takım olarak moralli sahaya çıktığını belirterek, "Maçın başlangıcı düşündüğümüz gibi olmadı. Pozisyon zenginliğimiz olmadı. Oyunun kontrolünü zaman zaman rakibe verdik. Devreye kadar yemememiz gereken yerde golü yedik." dedi.

YILDIRIM DEMİRÖREN'LE GÖRÜŞTÜ Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmeye de açıklık getiren Güneş, "Dedikodu yapmaya bayılıyoruz. Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm, Yıldırım Demirören'e gitsem ne olur, gitmesem ne olur? Bir gazetecinin yazdıklarıyla ilgili telefon açmıştım, onu konuşalım istedim. Para konusunu bazılarınız da yazıyor. Herhalde o kişi Demirören ile çalışıyor. O konuyu konuşmak için gittim. Bir de nişan konusu vardı. Gizli bir şey olur mu?" şeklinde konuştu. 

Sitene Ekle
Etiketler