BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
SPOR

Şenol Güneş'ten derbi öncesi küfür açıklaması!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Sarpsborg maçı sonrası siyah-beyazlı taraftarların Fenerbahçe ile ilgili yaptığı küfürlü tezahüratı onayladığı iddialarına açıklık getirdi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Sarpsborg'la oynadığı ve 3-1 kazandığı maçın ardından Şenol Güneş'in televizyona yansımayan görüntüleri çok konuşulmuştu. Siyah-Beyazlı taraftarlar videoda ezeli rakiplere Fenerbahçe'ye küfürlü tezahüratlar yapmıştı. Şenol Güneş'in tribünlere dönerek eliyle yaptığı 'tamam' şeklindeki işaretinin ardından tecrübeli hocadan beklenen açıklama geldi.

''BÖYLE BİR ŞEYİ ONAYLAMAM MÜMKÜN MÜ? Güneş, sosyal medyada gündeme gelen, "Küfürlü tezahürata onay verdi" yönündeki görüşlere isyan etti, reddetti. Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Sarpsborg maçının sonrasında yaşanan olayları tesislerdeki arkadaşlarına anlatan Güneş'in, "Tam ayrılırken 'Şenol Güneş' diye bağırdılar. Ben de dönüp baş parmağımı kaldırdım. O sırada küfürlü tezahürat yapılmış. Ben de sonradan seyrettim. Tamamen talihsiz bir tesadüf üzerinden, 'Şenol Güneş küfürlü tezahüratta destek verdi' denilir mi? Benim böyle bir şeyi onaylamam mümkün mü?" dediği öğrenildi.

''KÜFRÜ DUYMADIM BİLE'' Geçtiğimiz sezon Kadıköy'de kendisine dakikalarca küfür edildiğini hatırlatan Güneş şunları söyledi:

"Kimin sahasında olursa olsun küfre onay vermem. Ben Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bana edilen küfürleri de duymamıştım. O gün de (Sarpsborg galibiyeti sonrası) Vodafone Park'ta Şenol Güneş denildiği için taraftarı selamlamak istedim...." "Tam arkamı döndüğümde sadece Şenol Güneş kısmını duyduğumda dönüp o işareti yaptım. Sonrasından gelen küfrü bile duymadım. Ali Koç'un gelişiyle bazı şeylerin değiştiği bir ortamda ben neden başka bir camiayı üzebilecek bir küfre onay vereyim ki.

Sitene Ekle
Etiketler