BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.482,25
MEDYA

Sen Anlat Karadeniz'de geceye damga vuran sahne! Mercan ölüyor mu?

Dün akşam atv'de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz 16. son bölümü izleyenleri şok eden sahne ile sona erdi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde Vedat, Tahir ile Nefes'in evlenmesi ve Yiğit'in velayetini kaybetmesi sonrasında Mercan'ı kaçırır ve intihar etmiş gibi astı.

Sen Anlat Karadeniz son bölümü Vedat'ın hain planı ile sona erdi. Mahkemede karşı karşıya gelen iki taraf bütün kozlarını ortaya döker. Nefes ile Tahir'in Yiğit'in velayetini almak için evlendiklerine ikna etmeye çalışan Vedat, Tahir'e aşık olan Mercan'ı asarak intihar süsü verir. Amacı, Tahir'i perişan etmek, Mercan'ın babasının Tahir'e aleyhine çevirmektir. Gelen mesajla sarsılan Tahir ile birlikte yola çıkanlar Mercan'ı hayata döndürmek için uğraşırlar. Mercan öldü mü?

SEN ANLAT KARADENİZ 16. SON BÖLÜMÜ Yiğit'i kurtarabilmek için hayatlarını birleştiren Nefes ve Tahir'in asıl savaşları şimdi başlamaktadır. İlk günden onlara zindan edilen hayata, el ele direnmeye kararlıdırlar. Tahir önce Nefes'i bir kaç kez düştüğü yerden kaldırmak zorunda kalır. Ama kendisi düştüğünde ve acıdan delirdiğinde, Nefes'in o kırılgan görünüşünün altındaki gerçek gücü görür ve büyülenir. Vedat'ın cehenneminde direnebilmek için Yiğit'le kendisine bir masal dünyası yaratan Nefes, bu cehennemde de Tahir'le kendisine bir sevda türküsü yaratmaya başlamıştır. Ancak, Saniye'nin başını çektiği "dul bir kadınla evlenemezsin" cemiyetinin çığlıklarını bastırmaya çalışan bu türkü, Vedat'ın intikam çığlıklarını henüz duymamıştır. Nefes ile Tahir'in evlenmeleri yüzünden çıldıran Vedat, Tahir'i öldürmeye ant içer. Kendi eliyle canına kıyamadığı Tahir'in ölmesi için bir maşa kullanmayı planlar. Planını gerçekleştirmek için masum bir canı, Mercan'ı kurban etmeye karar verir. Nefes ile Tahir evlenince dengesini iyice kaybeden Mercan, Vedat'ın şeytani planının kurbanı olacak mıdır?

Sitene Ekle