BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.440,79
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz 20.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Yiğit'in velayetini kim aldı

ATV ekranların yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 19.son bölüm'den Nefes kızı olduğunu bilmediği Ceylan ile karşılaştı. Yiğit'in velayetini kim aldı? Sen Anlat Karadeniz 19.son bölüm ardından Sen Anlat Karadeniz 20.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Sen Anlat Karadeniz 20.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 19.son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Nefes, kızı olduğunu bilmediği Ceylan ile karşılaştı. Öte yandan Yiğit'in velayetini Nefes mi Vedat mı aldı izleyici merak ediyor. Sen Anlat Karadeniz 20.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Önce Sen Anlat Karadeniz 19.son bölümde neler yaşanmış bakalım hemen ardından Sen Anlat Karadeniz 20.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

SEN ANLAT KARADENİZ 19.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; 'Bunu sana Vedat yaptıysa elimi sık tamam mı?'' Tahir çocuklarla eve gelince, Kaleli Konağı şenlenir. Yiğit'e kavuşan Nefes onun mutluluğunu yaşarken, bir yandan da kızı olduğunu bilmediği Ceylan'la çok tatlı bir ilişki kurmaya başlar. Cümbür cemaat çaylığa gidince, tüm problemlerini unutur, güzel bir hafta sonu yaşarlar. Kaleliler için her şey iyiye gidiyor gibi görünmektedir. 

Ancak Deli Tahir'in, canını hiçe sayıp, çocuklarıyla Nefes'i kavuşturmasına engel olamayan Vedat, Mercan'ın da uyanmasıyla hiç olmadığı kadar köşeye sıkışmış, hiç olmadığı kadar tehlikelidir.Köşeye sıkışmış bir Vedat ne kadar ileri gidebilir? Sonunda sabrı taşan Tahir, ne kadar delirebilir? Herkesin hayatını sonsuza kadar değiştirecek büyük restleşme nedir?

SEN ANLAT KARADENİZ 20.YENİ BÖLÜM FRAGMANI