BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,74
ALTIN 2.512,17
HABER /  GÜNCEL  /  HAVA DURUMU

Şemsiyeleri hazırlayın! Hava sıcaklıkları düşüyor, yağış geliyor

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, yarın batı bölgelerinden başlayarak 5-7 derece düşecek. İstanbul'da çarşamba akşamından itibaren yağış bekleniyor.

Abone ol

Sonbahar yağmurları eylül ayıyla birlikte başlıyor. Sezonun ilk serin ve yağışlı hava dalgası yarın Trakya'dan giriş yapacak. Perşembe ve cuma günleri ülkede şiddetli yağmurlar beklenirken, hava sıcaklığı 5 ila 7 derece düşecek.

İSTANBUL'A ÇARŞAMBA GÜNÜ YAĞMUR GELİYOR: İstanbul'da yağmur çarşamba akşamı başlayacak. Yarın gece gök gürültülü kuvvetli yağmur bekleniyor. Yağmurun başlamasıyla hava serinleyecek. İstanbul'da hava sıcaklığı perşembe günü 6 derece birden düşerek 24 dereceye inecek.

BAZI KENTLERDE ÇOK YÜKSEK OLACAK
Sıcaklığın hala çok yüksek seyrettiği Ege geneli, İzmir ve Bodrum’da perşembe ve cuma günleri hissedilen sıcaklık 35 dereceden 25-26 dereceye inecek. Bu arada, yağışların bazı kentlerde çok kuvvetli olması bekleniyor.

SEL RİSKİ YÜKSEK
Perşembe günü Kastamonu, Sinop, Samsun, Tokat, Sivas, Yozgat ve Ordu’da sele neden olabilir. Özellikle Ordu’daki sel riski oldukça yüksek.

GÜNEYDOĞU DA NASİBİNİ ALACAK
Haftalardır yağış olmayan Güneydoğu ve Malatya çevrelerinde de cuma günü yağmur bekleniyor. Antalya ve Akdeniz Bölgesi de perşembe günü serin ve yağışlı havadan etkilenecek. Ankara'da çarşamba akşam üzeri yerel sağanak, Perşembe günü ise aralıklı yağmur olacak.