BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05

Şehitlerimiz için Hedef 1 Milyon Kitap

Bu hafta sizlerle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner’in nezdinde başlatılan anlamlı bir kampanyayı paylaşmak istiyorum.

Merhabalar,

Bu hafta sizlerle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner’in nezdinde başlatılan anlamlı bir kampanyayı paylaşmak istiyorum.

 

  

 

Prof. Dr. Sedat Laçiner; ülkemizin yetiştirdiği öncü, cesur, ilkeli, ölçülü ve değerli bir bilim adamımız. Bulunduğu konumda, hayalleriyle öncü, ulusal projelerin başarıyla evrensel platformlara taşınabileceğine inanan, her zaman söyleyecek ve yapacak çok şeyi var olan bir isim.

Çanakkale’nin geçmişten bu güne tarihi zenginlikleri, coğrafyası ve şehrin özellikleri ile çok önemli bir konuma sahip olduğunu ve bir üniversite kenti olarak da çok değerli olduğunun bilinciyle Çanakkale’den Türkiye’nin Cambridge’ini, Oxford’unu dünyaya örnek olabilecek en iyi üniversitelerinden birini çıkarabiliriz diye ileriye bakan, teknik düşünen, bir işi en iyi kim yapabilir diyerek etik bakış açısıyla Türkiye sevdalısı, yaptığı her işi özümseyen, 1+1’in 2 etmediğini, 3,4,5 yapabileceğini birlikte çalışarak, inanarak, en önemli özelliği hayal etmek olan bilim insanlarının gösterebileceğini anlatan bir isim.

  

 

BU KAMPANYAYA DESTEK VERMEK İSTERMİSİNİZ?

Bilindiği üzere 2015 Çanakkale Savaşları’nın 100.yıl dönümüdür.

Bu özel yılda şehitlerimize yakışır bir Çanakkale için “100.Yılda Şehitlerimiz için 1 Milyon Kitap” adlı bir bağış kampanyası başlatılmıştır.

Az veya çok bu anlamlı kampanyada siz değerli okuyucularımızın da katılımlarını görmek bizleri mutlu edecektir.

Kargolarınızı PTT Kargo 401287314 müşteri numarasıyla karşı ödemeli olarak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü- Çanakkale adresine gönderebilirsiniz. Kitap sayısı sınırlaması yoktur.

Ayrıntılı bilgi almak için iletişim numaraları 0286 218 06 07- 0286 218 06 10