BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,11
ALTIN 2.291,36

Şehit olamadığı için utanan adam!

FETÖ'nün başı, yaptığı katliamları güzelleştirmeye çalışadursun, Tayyip Erdoğan'ın öfkesiyle beslenenler, FETÖ'ye bağlılık yemini edenlerin bağışlanmasını, ya da salıverilmesini istiyor "mağduriyet" edebiyatı yaparak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve arkadaşları, Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım'ın desteğiyle, FETÖ'nün katlettiği şehitlerimizle ilgili muazzam bir çalışma yapmış. 

FETÖ'nün başı, yaptığı katliamları güzelleştirmeye çalışadursun, Tayyip Erdoğan'ın öfkesiyle beslenenler, FETÖ'ye bağlılık yemini edenlerin bağışlanmasını, ya da salıverilmesini istiyor "mağduriyet" edebiyatı yaparak. 

"15 Temmuz Milli İradenin Zaferi" kitabını, "Kontrollü darbe" ısrarından vazgeçmeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun okumasını isterim. FETÖ'ye köle askerlerin 15 Temmuz karanlığına nasıl hazırlandıklarını ve geride ne bıraktıklarını görmesi için, bu kitap Kılıçdaroğlu'na rehber olacaktır. 

"15 Temmuz Millli İradenin Zaferi" kitabında, bir çılgınlığın içinden nasıl çıktığımız anlatılıyor. 15 Temmuz'dan bugüne kadar hiç bitmeyen acı çığlıklar atılıyor hâlâ... Kanunsuz vahşiliğin sebep olduğu acı çığlıklar... Türkiye'nin her tarafını 15 Temmuz gecesinde kırmızılaştıran kanın çığlığı...

Küçük büyük, genç yaşlı, kadın erkek demeden, PKK'nın yaptığının birebir aynısını yapmış FETÖ'nün kan süvarileri. 15 Temmuz'da katledilen en genç şehidimiz 15 yaşında, en yaşlı şehidimiz ise 63 yaşında.

Henüz hayatının baharını yaşayan bekâr şehitlerimiz var, yüzde 64 oranda ise eşinden, çocuğundan koparılan evli şehitlerimizin olduğunu görüyoruz, "15 temmuz Milli İradenin Zaferi" kitabında. 

O gece, işinden çıkan memur, işçi, esnaf ve çalışan emekli veya çalışan öğrenciler, FETÖ'ye direnmek için şehadete koşmuş. Yüzde 83'ü çalışıyor, yüzde 17'si işsiz... 

Tankların ezmesi sonucu yüzde 9 şehit vermişiz. FETÖ'nün kahpe kurşunlarına yüzde 49 şehidimiz hedef olmuş. Yüzde 21'i ise, uçakların bombalaması sonucu şehadete erişmiş. 

9 yaşında gazimiz var...

83 yaşında FETÖ'nün kan süvarilerine karşı vücudunu siper eden onurlu ve gururlu bir de kahramanımızın olduğunu "15 Temmuz Milli İradenin Zaferi" kitabında görüyoruz. 

15 Temmuz gecesinde medyanın rolü konusunda görüşler aynı. Zira toplumun önemli kesimi, hain kalkışmayı medyadan haber alıyor. 

Peki, gazilerimiz o gece neden sokağa çıkıyor, niçin ölüme koşuyorlar çoluk çocuğuyla?

BİR- Millet, ,bayrak, vatan ve devlet için.
İKİ- Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için.
ÜÇ- Demokrasi ve milli irade için.
DÖRT- Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısı için.
BEŞ- İslam, ezan, selalar için.
ALTI- Eski darbeleri yaşamış yine aynı duruma düşmemek için. 
YEDİ- Çocuklarımın geleceği için. 
SEKİZ- Bir gün çocuğuma "Ben de o gün dışarı çıktım" demek için.
DOKUZ- Türkiye'nin Mısır, Suriye ve Irak gibi olmaması için. 

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in o gece verdiği "sela" emri toplumun yüzde 95'ine etki etmiş. Sela'yı duyan sokağa fırlamış. 

Bir yıl boyunca, şehitlerimizi konuştuk hep, asırlar geçse de konuşmaya, onları anmaya devam edeceğiz. Peki ya geride bıraktıkları çocuklar... 

FETÖ'nün kanlı gecesinde, şehadete koşan 249 şehidimizin, ardında 373 çocuğumuz yetim ve öksüz kalmış. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve arkadaşları FETÖ'nün çirkin yüzünü göstermekle yetinmemiş, şehit yakınlarının ve gazilerimizin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım'dan beklentilerini de tespit etmiş.. Öznur Çalık, beklentileri AK Parti Genel Merkezi'nde, Erdoğan ve Yıldırım'ın gözlerinin içine bakarak okudu ve birer kitap hediye etti. 

303 sayfalık kitapta daha fazla detay var... 

AK Parti isteyen herkese bu kitabı hediye etmeye hazır. 

Şehitlerimizin destansı mücadelesini zihnimizde hep taze tutmak için, her birimizin edinmesi gereken bir kitap. 

ŞEHİT OLAMADIĞI İÇİN UTANAN ADAM

AK Parti bir de belgesel hazırlamış şehitlerimizin anısı için. Tayyip Erdoğan'ın "Korkma" telkiniyle başlıyor belgesel. Tüyleri diken diken eden geliyor Erdoğan'ın ettiği kelâmın ardından. 

 bu belgeseli, şehit olamadığı için "utanıyorum" diyen gazi Harun Doğan'ı izlemelisiniz... Tanklara karşı direnişi, çığlık çığlığa ülkesine sahip çıkan vatansever yurttaşlarımızı... bu ülkenin sahipsiz olmadığını, milletin o gece nasıl bir destan yazdığını izlemelisiniz.

Ve izlettirmelisiniz!

Herkese... 

Elinde bayrak, dilinde vatan nidalarıyla FETÖ'nün kan süvarileri tarafından vurularak yere düşen Malatyalı gencin direnişini izlemelisiniz. Ölümüne elindeki bayrağı bırakmayan o genç, önceki gün FETÖ'nün döktüğü kanların bulaştığı Türk bayrağını Tayyip Erdoğan'a teslim etti. 

FETÖ'nün kanlı yüzü daha güzel anlatılamazdı.

Ah keşke onlar da izlese... Milletin en acı gününe bile kirli siyasetini bulaştıran kim varsa.

SOSYAL MEDYADA TAKİP İÇİN