BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.325,97
HABER /  GÜNCEL

Sedat Peker miting yapacak! Ölümüne destekliyoruz...

Yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Sedat Peker, 17 Haziran günü Elazığ'da yapılacak mitinge konuşmacı olarak katılacak. Peker, cumhur ittifakı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için "ölümüne desteklemeliyiz" çağrısı yaptı.

Abone ol

SEDAT Peker, 24 Haziran seçimlerinden bir hafta önce Elazığ’da düzenlenecek ‘Şehitleri Anma Mitingi’nde konuşmaya yapacak.  Elazığ Anadolu Şehit Aileleri Derneği’nin 17 Haziran 2018 Pazar günü Elazığ’da düzenleyeceği ‘Şehitleri Anma Mitingi’ne Sedat Peker de konuşmacı olarak katılacak.

SOSYEL MEDYADAN DUYURDU... Mitinge katılacağını sosyal medya hesaplarından duyuran Peker ”Mescid-i Aksa davamız için, Ortadoğu bataklığında ne işimiz var diyen Muharrem İnce ve İyi Partililere inat Cumhur İttifakını ölümüne destekleyerek, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk partili Cumhurbaşkanı olarak seçtirmeliyiz” dedi.

Peker, 1 Kasım seçimlerinden önce Rize’de düzenlediği bir mitingde, “Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk hepsinin kanlarını akıtacağız. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar” demişti.