BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
HABER /  MAGAZİN

Seda Sayan neden özür diledi Demet Akalın ile neler oldu?

Seda Sayan bugün Show Tv'de canlı yayında Demet Akalın ve Okan Kurt'tan özür diledi. Binlerce izleyici Seda Sayan'ın Demet Akalın ve Okan Kurt'tan neden özür dilediğini merak etti. Ağladığını söyleyen ve sesinin kısıldığını ifade eden Seda Sayan bakın neden ağladı

Abone ol

Seda Sayan Show Tv'de yeni bir formata gitti. Magazin programı yapan ve ünlü isimleri ağırlayan Seda Sayan Okan Kurt'a olan sevgini her fırsatta dile getiriyor. Dün Demet Akalın, Seda Sayan'ın programına konuk olmuştu. Fakat dün Demet Akalın Seda Sayan'ın takipten çıkardı. Peki neler oluyor gelin hep birlikte bakalım.

Seda Sayan önce Seren Serengil'in daha sonra Demet Akalın'ın takipten çıkarmasına maruz kaldı. Seren Serengil programa Gülben Ergen'i çıkardığı için "Seda ablam" dediği Seda Sayan'ı her zaman seveceğini fakat kırıldığını söyledi. Dün ise programa Demet Akalın katıldı. Demet Akalın dün programda yaptığı açıklamada Seren Serengil'in neden böyle bir şey yaptığına anlam veremediğini ifade etti. O sırada yayına Demet Akalın için hazırlanan klip girdi ve ipler orada koptu.

SEDA SAYAN'I TAKİPTEN ÇIKARDI Klipte yer alan görüntülerde Demet Akalın ve İbrahim Kutluay'da vardı. Bilindiği üzere Demet Akalın ve İbrahim Kutluay kötü bir ayrılık yaşamıştı. Şimdi Okan Kurt ile evli olan Demet Akalın bu görüntüler üzerine Seda Sayan'ı takipten çıkardı.

SEDA SAYAN ÖZÜR DİLEDİ Seda Sayan daha sonra bugün canlı yayında yaptığı açıklamada Demet Akalın ve Okan Kurt'tan açık yüreklilikle özür diledi. Montajı görmediğini dile getiren Seda Sayan gözyaşlarına hakim olamadı. Yastığa başımı koyduğum zaman vicdanın rahat olduğunu söyleyen Seda Sayan, "Sabahlara kadar ağladım. Demet Akalın'ı aradım ve sabahlara kadar özür diledim. Okan Kurt benim küseceğim en son insan. Onu asla bırakmak istemem" ifadelerini kullandı.