BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28
HABER /  MEDYA

Savaşçı 44. bölüm fragmanı son bölüm ekrana kilitledi

Savaşçı 44. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 13 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek olan Savaşçı 44. yeni bölümde neler olacak? Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Savaşçı 44. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

FOX TV'de pazar akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Savaşçı dizisi, son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Herkes şimdiden Savaşçı 44. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Madenin enkazında yapılan arama ve kurtarma çalışmaları sonuçsuz kalır ve Kağan’ın izine rastlanmaz. Albay Kopuz ve Kılıç Timi ise Kağan’ın akıbeti netleşene kadar, durumu ailesinden saklamaya çalışır. Ancak bunu yapmak kolay olmaz.

Diğer taraftan Yeter’in İHA görüntülerindeki bir detayı farketmesi Albay Kopuz’un Kağan’ın hayatta olduğuyla ilgili inancını daha da arttırır. Seyfi’den gelen istihbarat ise Albay Kopuz’u harekete geçirir ve Kılıç Timi’ni çok gizli bir operasyona çıkarır. Şimdi bedeli ne olursa olsun Yüzbaşı Kağan’ı kurtarmak Albay Kopuz’un ve Kılıç Timi’nin hedefidir.

SAVAŞÇI 44. BÖLÜM FRAGMANI