BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.430,29

Satürn Ertelenmiş Sorunları Karşınıza Çıkarabilir.İletişime Dikkat!

Merkür ve Satürn arasındaki kare açının etkinleşmesi ile iletişim problemleri artış gösterebilir.

Bugün 19 Şubat Merkür günündeyiz…

Terazi burcunda ilerleyen Ay ilişkilerde denge ve uyum arayışına dikkat çekiyor. Ancak bugün bu denge ve uyumu bulmakta zorlanabiliriz.

Sabah saatlerinden itibaren Ay Venüs ile kare açı yapacak. Sosyal ilişkilerde bazı zorlanmalar olabilir. Bayanlarla ve annemizle olan ilişkilere dikkat etmeliyiz.

Bugün güzellik, bakım , estetik ile ilgili çalışmalar sabah saatlerinde verimli olmayabilir.

Merkür ve Satürn arasındaki kare açının etkinleşmesi ile iletişim problemleri artış gösterebilir. İletişim cihazlarında ve elektronik araçlarda yaşanacak arızalar, randevularda gecikmeler, ertelemeler ve trafikte sorunlarla karşılaşabiliriz.

Ay gece 23:50’de Mars ile kavuşacak ve ardından boşluğa girecek.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan)
Yakın ilişki kurduğunuz kişilerle aranızda  iletişim sorunları olabilir. Samimiyet ortamından oldukça keyif almanızın yanında, zorlandığınız konularla ilgili olarak destek almakta engeller karşınıza çıkabilir.
 

 (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çevreye karşı görevlerinizin yoğunlaşacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Buna karşın, bir çeşit dikkat eksikliği de çekebilirsiniz. Odaklanmayı başarabilirseniz, günün etkileri ile her şeyi hızla tamamlayabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün kendinize vakit ayırmak, biraz eğlenmek veya dinlenmek isteyebilirsiniz. Ancak; beklentiler de yoğunlaşabilir. Önceliği sizden istenenlere verirseniz bunları hızlıca tamamlama şansınız olabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Ofis ortamında biriktirdiğini, aslında çok da gerekmeyen şeylerden kurtulup, ortamlarınıza ferahlık getirmeniz günün konusu olabilir. Bu, çalışmanızı da daha hızlı ve rahat hale getirecektir.

(23 Temmuz – 23 Ağustos)

Özel ilişkilerinizde yaşadıklarınızı inceleyip gelişmeleri ve nedenlerini tam olarak tanımlamak isteyebilirsiniz. Sorunları çözmek için bir kararlılık içine girmeniz de ana konular arasında yer alabilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, yaşamın maddi yönüne ve maddi zevklerine yönelebilirsiniz. Bu, olasılıkla pahalı ve lüks alışverişler yoluyla gerçekleşecektir. Kendinize hakim olmanız, masraflarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim)
Her şeyi tüm açılardan ele almaya çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Zihninizi bu kadar yormamalısınız. Derinlemesine incelemeler yapmak elbette iyi ancak nerede durup başka alana geçeceğinizi iyi kararlaştırın.

 (24 Ekim - 22 Kasım )

Maddi konularla ilgili derin düşünceler, tüm gün boyunca zihninizi meşgul edebilirler. Bazı noktalarla ilgili karar veremeyebilirsiniz. Takıldığınız yerde destek isteyin.

 (23 Kasım-21Aralık)

Yakın iş arkadaşlarınızla kurduğunuz ilişkilerin sizin için çok önemli olacağı bir gündesiniz. İş yaşamınızdaki mevcut sorunlar üzerine konuşmak isteyebilir ve bazı konularda ortak hareket etmeye karar verebilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak)

Çevrenizdeki bayanlarla olan iletişimlerde bazı güvensizlikler ve yanılgılar oluşabilir. Bu durum, ortak kararlar almak veya işbirliği yapmak konusunda sizi çekimser bırakabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat)
Geleceğinize odaklanıp yapmayı planladığınız hamleleri gözden geçirmeniz mümkündür. Farklı bir yaklaşım belirleyip, önceki kurgularınızda değişikliğe gitmeniz de günün ana konusu olabilir.


 (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün, aslında hiç hesapta olmayan maddi bir sorumluluğu yüklenebilirsiniz. Ancak, bunu yüklenmek de ileride size kayıplar getirebilir. Şartları gerçekçilikle değerlendirmeye önem verin.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI