BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,05
ALTIN 2.324,50
HABER /  MAGAZİN

Şarkıcı Nevin Şimşek kimdir Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi bomba açıklama

Şarkıcı Nevin magazin gündemine bomba gibi düştü. Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi olan Nevin Şimşek çocuğunu aldırdı mı? Herkes Mehmet Ali Erbil'den hamile kalan şarkıcı Nevin'i merak ediyor. Peki şarkıcı Nevin Şimşek kimdir aslen nereli kaç yaşında?

Abone ol

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi şarkıcı Nevin magazin gündemine bomba gibi düştü. Herkesin konuştuğu isim olan şarkıcı Nevin Şimşek'in hayatını ve biyografisini herkes merak ediyor. Şarkıcı Nevin ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Sık sık hızlı aşk trafiğiyle gündeme gelen Mehmet Ali Erbil geçen ay Nişantaşı'nda otel çıkışı genç bir kadınla görüntülenmiş, daha sonra ünlü şovmenin yanındaki sarışın kadının şarkıcı Nevin olduğu ortaya çıkmıştı. 

Magazin gündeminde yer alan haberlere göre şarkıcı Nevin hamile kaldı. Bebeğini aldıran Nevin'in Mehmet Ali Erbil'den para istediği iddialar arasında. 

ŞARKICI NEVİN ŞİMŞEK KİMDİR?

Kiralık Aşk dizisinde yaptığı şarkıyla çıkış yakalayan Nevin Şimşek magazin gündemine Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi olarak düştü. Herkesin konuştuğu isim olan Nevin, henüz 23 yaşında. İstanbul doğumlu olan genç şarkıcı Çarkıfelek yarışmasına katılmıştı. İnstagram'dan sık sık fotoğraflar paylaşan Nevin Şimşek herkesin ilgi odağı durumunda.