BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.429,46

Şanslı ve verimli bir gün

Yakınlarımızdan ilgi ve şefkat görebilir, güçlenen empati yeteneğimiz ve sezgilerimizden yararlanabiliriz.

Bugün 1 Haziran Cuma... Venüs günündeyiz...

Oğlak burcundaki Ay sabah erken saatlerde Satürn ile birleşecek. Güne ciddi ve karamsar duygularla başlayabiliriz. İş ve kariyer alanındaki sorumluluklar öne çıkarken ruhsal ve bedensel hassasiyetler de artabilir. Eklem ve kemiklerdeki kronik ağrılar nüksedebilir.

Öğle saatlerinde daha rahat ve iyimser hissedebiliriz. Yengeç burcunda ilerleyen Venüs’ün Jüpiter ve Neptün ile yapacağı üçgen açı yumuşak ve verimli enerjilerle bize destek olabilir. Yakınlarımızdan ilgi ve şefkat görebilir, güçlenen empati yeteneğimiz ve sezgilerimizden yararlanabiliriz.

Akşam saatlerinde bu su üçgenine Ay da dahil olup özel bir görünüm oluşturacak. Ruhsal çalışmalar ve tefekkür için çok uygun saatlerde olabiliriz. Ailemiz ve çevremizdeki kadın figürlerin de üzerimizdeki etkisi artabilir.

İkizler burcundaki Merkür ve Kova burcundaki Mars arasında etkinleşen üçgen açı gün içerisinde iletişim ve insan ilişkilerini güçlendirebilir. Zihnimiz çok hızlı ve verimli çalışırken, kendimizi gerek iş gerekse özel yaşamımızda yazılı ve sözlü iyi ifade edebiliriz.