BIST 9.434
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.502,28

Sanatsal Yaratıcılığımızı ve Sezgilerimizi Verimli Kullanabiliriz

Sabah saatlerinde Ay Neptün karşıtlığı duygusal hassasiyeti arttırabilir ve sezgilerimiz güçlenebilir. Ancak fazla hayal kurabilir, gerçeklerden uzaklaşabiliriz.

Bugün 5 Haziran Perşembe... Jüpiter günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay iş, hizmet, çalışma, hijyen ve sağlık konularına dikkat çekiyor. Sabah saatlerinde Ay Neptün karşıtlığı duygusal hassasiyeti arttırabilir ve sezgilerimiz güçlenebilir. Ancak fazla hayal kurabilir, gerçeklerden uzaklaşabiliriz.

Ay Venüs arasında oluşacak üçgen açı sanatsal yaratıcılığı ve romantizmi arttırabilir.

Günün ilerleyen saatlerinde Başak burcundaki Ay’ın titiz ve detaylara önem veren yanı daha belirgin olabilir. Detay gerektiren işlerle ilgilenebiliriz. Çevremize karşı eleştirel yaklaşımlarımız artabilir. İlişkilerimizde dengeli davranmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün oldukça rahat olabilir ve iş yaşamına konsantre olmak istemeyebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken şeyler varsa dikkatinizi toplayın. Dikkatsizlik sonucu bazı eşyalarınızı kaybetmeniz mümkün. Çalışma ortamınızda bir bayandan önemli yardım alabilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Son derece eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi veya yakın arkadaşlarınızla hoş faaliyetlerde bulunabilir, size keyif veren birçok sosyal ve sanatsal aktiviteye katılabilirsiniz. Yardım faaliyetleri, dernek ve vakıf çalışmalarına katılmanız da mümkün.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Odak noktanız bugün aileniz olabilir ve onlarla ilgili güzel gelişmelerle keyiflenebilirsiniz. Bir ebeveyninizin sağlığı ile ilgilenebilir. Bakım ve tedavi amaçlı hastane, klinik vb. yerleri ziyaret edebilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Yakın çevreyle iletişimin oldukça renkli gelişebileceği bir gündesiniz. Yakın çevreniz ve arkadaşlarınızla kısa bir gezi yapabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. İş amaçlı bir konferans ve toplantıya katılabilir, uzun görüşmeler de yapabilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Maddi konulardaki hareketlilik artabilir. Para ile ilgili planlarınızı üstleriniz ve aile büyüklerinizle konuşabilirsiniz. Sizi destekleyecek davranışlarla karşılaşmanız mümkün. Önümüzdeki günler için maddi olarak rahatlayacağınıza dair işaretler gelebilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün kendinizi oldukça dinç hissedebilirsiniz. Yaşamın keyifli yanları sizi çekecektir. İşbirlikleri ve ortaklıklarla ilgili hayallerinize yaklaştığınızı hissedebilirsiniz. Özellikle yurtdışı bağlantılı ve yabancılarla ilgili kavramlar sizi heyecanlandırabilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Hareketlilikten ve çevreyle yoğun iletişimden kaçabileceğiniz bir gündesiniz. Boş vakitlerinizde sakin bir köşeye çekilip kafanızı dinlemek bugün en büyük arzunuz olabilir. Bir sağlık sorununuz için yardım alabilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Kalabalık sosyal gruplar içerisinde bulunma isteğiniz önümüzdeki günlerde yoğunlaşacaktır. İletişimi olumlu bir havada devam ettirebilir, yeni tanıştığınız kişiler üzerinde iyi intibalar bırakabilirsiniz. Bu tanışmalar romantik ilişkilere de dönüşebilir.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Sorumluluk duygunuzun yoğun olduğu bir gündesiniz. Aile büyükleri, sizin, aileyle ilgili bazı konularla ilgilenmenizi isterlerse, tüm zamanınızı bunlara ayırmaktan kaçınmayacaksınız. Anneniz ve bazı bayanlardan destek almanız mümkün.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Çevrenizi objektif biçimde gözlemleyebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişiler bireysel istekleriniz konusunda size destek olabilirler. Uzun süredir ihmal ettiğiniz bir hobinizle ilgili çalışabilir, bilgi toplayabilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Ortak maddi kaynaklar konusunda istediğiniz gibi girişimlerde bulunmak isteyebilir, sonuçlar hakkında iyimser düşünebilirsiniz. Maddi konularda daha dikkatli ve detaycı olmak yarar sağlayabilir. Ev, emlak ve mülklerden gelir elde etmeniz mümkün.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Eşinizin güzel sürprizleri ile karşılaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Birlikte kısa bir tatile çıkabilir, romantik vakit geçirebilirsiniz. Partnerinizle daha rahat iletişim kurabileceğiniz için gelecekle ilgili hayallerinizi onunla paylaşabilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI