BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.478,61

Sanatsal duyarlılığımız yüksek

Yengeç burcundaki Venüs ve Balık burcundaki Neptün arasında oluşacak üçgen açı güne yumuşak ve duyarlı enerjiler de veriyor.

Bugün 12 Ağustos Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Koç burcunda ilerleyen Ay güne meraklı ve cesur enerjiler veriyor. Sabah saatlerinde Ay Venüs ile gergin Mars ile uyumlu görünüm yapacak.

Coşkulu ve hevesli hissedebileceğimiz bu saatlerde isteklerimiz için rahatlıkla eyleme geçebiliriz. Ancak bencil ve sabırsız tavırlar ilişkilerde problem yaratabilir, dikkat etmeliyiz.

Yengeç burcundaki Venüs ve Balık burcundaki Neptün arasında oluşacak üçgen açı güne yumuşak ve duyarlı enerjiler de veriyor. Sanat, ilham, maneviyat, aşk, romantizm gibi alanlarda tatmin olmamız daha kolay görünüyor.

Öğleden sonraki saatlerde Koç burcundaki Ay, Jüpiter ve Plüton ile dik açı yapacak. Öncü burçlardaki gerilim yeni girişimler için itici güç verebilir.

Kişisel ve toplumsal alanlarda inanç ve hedeflerimizde dönüşümler yaşanabilir. Ruhsal olarak gergin ve huzursuz olabileceğimiz bu saatlerde abartılı ve baskıcı tavırlardan uzak durmalıyız.

Akşam saatlerinde Ay Güneş ile üçgen açı yapacağından karşı cinsle ilişkilerimiz çok daha keyifli ve verimli ilerleyebilir.