BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.423,36

Samimiyetsiz İki Yüzlü Batı

PKK terör örgütünün dünyanın en tehlikeli terör örgütü olduğunu ilan eden eski İngiliz istihbarat şefi'nin bu söylemine karşın İngilizlerin, aynı zamanda PKK'ya....

PKK terör örgütünün dünyanın en tehlikeli terör örgütü olduğunu ilan eden eski İngiliz istihbarat şefi'nin bu söylemine karşın İngilizlerin, aynı zamanda PKK'ya yardım ve yataklık yaptığını yeryüzünde bilmeyen yoktur.Cümle alem bilir.

PKK, Amerika ve Avrupa kıtası başta olmak üzere dünya'nın geri kalan diğer kıtalarında da terör örgütü olarak kabul edilen, temelinde zerdüştçülük inancı olan cinayet şebekesidir.

ABD ve Avrupa'da, en önemli suç terörist olmaktır.Teröre hiçbir şekilde müsamaha edilmez. Söz konusu ülkenin yada şehrin güvenliği ise teröre karşı orantısız güç kullanmaktan çekinmez, gereği ne ise yaparlar.Sıfır hoşgörü sözkonusudur.Terör ile mücadele, batılı ülkelerin güvenlik politikalarının en başında yer alır.

Batı dünyasında, terör ile ilgili olabilecek en küçük bir şüphe dahi, en ağır önlemlerle ve orantısız güçle karşılaşıyor.Mesela hiç bir batı ülkesinde El Kaide liderinin resmi olan t-shirt giyinemezsiniz.Batı dünyasında, terör örgütünü hatırlatacak, andıracak herhangi, rastgele bir sembolü giyinemezsiniz taşıyamazsınız.

Batının gelişmiş ülkelerinde, özellike ABD'de illaki terörist sayılmanız için bombalı eylem gerçekleştirmeniz gerekmiyor.Teröre sözle yahut fikren destek olmak sizide terörist yapar ve en az 25 yıl hapis cezası ile yüzleşirsiniz.

İngilizcede, "hypocrite" samimiyetsiz iki yüzlü anlamına gelen bu kelime tamda böyle bir ortamda PKK terör örgütünün rahatça faaliyetlerini sürdürdüğü Avrupa ülkelerindeki durumu ortaya koymakta.Alman'ı İngiliz'i, Fransız'ı, rahatsız etmeden, eylemlerini Avrupanın sözde medeniyetin başkentlerinde yapmaksızın bu ülkelerde çalışmalarını sürdürmekte.

Kendilerinin de terör örgütü olarak kabul ettiği ve devletlerin kırmızı kitabına dahi girdiği terör örgütü PKK, Avrupa ülkelerinde eylemlerde bulunmadığı sürece ve en önemlisi Türkiye Cumhuriyet'i düşmanı olmak şartıyla her türlü desteği almakta ve topraklarımızda yaşanan her türlü bombalamaya insan katliamına göz yummakta,görmemezlikten gelip umursamamakta.

Aynı zamanda, batı medyası bombaları patlatıp can alanlarıda terörist olarak değil milis olarak dünyaya servis ederek terörü bizim şehirlerimizde desteklediği ve cesaretlendirdiğini gözümüze soka soka tekrar tekrar gösterirler.

PKK terör örgütü Avrupa'nın başkentlerinde haraç toplayıp devletimize coğrafyamıza karşı propaganda, düşmanlık yapan adamlar teröristler yetiştiriyor.

Maalesef, teröristler tüm bunları sözde medeni dünyanın en gelişmiş, insan hakları konusunda mangalda kül bırakmayan demokrasinin beşiği sayılan toplumların himayesinde yapıyor.

Bizler, hepimiz belki birbirimizden çok farklı hatta başka inançlara sahip olan bireyleriz.Bu bizim birbirimizden kopacağı yahut birbirimizi yok sayacağımız anlamına gelmez.

Ortak bir konumuz var.O da bu cennet vatan topraklar.Hepimizin bir an önce aklımızı başımıza alıp önümüzde olan biteni iyi okuyup anlamamız, devletimizin yalnız olmadığını bir ve diri olduğumuzu dünya aleme anlatmamızın ve göstermemizin yeri ve zamanıdır.

Bu tür günlerde birbirimizi kırmadan siyasi mülahazaları bir kenara bırakıp, devletimize ve en önemlisi de birbirimize nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda akılcı fikirler ortaya koyarak bir ve beraber olmalıyız.

Zaman, Senin ve benim olma vakti değil, biz olma vaktidir.Zaman birlik zamanıdır.Zaman Çanakkale Ruhu zamanıdır.