BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MAGAZİN

Sagopa Kajmer'in dini inancı yok çıktı haclendi mi?

Sagopa Kajmer müslüman mı, Sagopa Kajmer'in dini inancı ne, Sagopa Kajmer ateist mi soruları bir anda gündem oldu. Resmi instagram hesabında bir takipçisine dini inancım yok demesi kafaları karıştırdı.

Sagopa Kajmer kimdir, gerçek adı, aslen nereli ve kaç yaşında soruları bir anda aranmaya başladı. Ünlü rapçinin resmi instagram hesabında bir takipçisine verdiği 'dini inancım yok' cevabı akılları karıştırdı. Her fırsatta tasavvufa merak sardığını söyleyen ve dini sözler yazan Sagopa Kajmer müslüman değil mi, ateist mi oldu? Herkes hesabının hacklendiğini bunları Sagopa Kajmer'in yazmadığını düşünüyordu ki Kajmer, bu iddiaları yalanlamadı ve instagram hesabının hacklenmediğini duyurdu.

DİNİ İNANCIM YOK: Sagopa Kajmer adıyla tanınan Yunus Özyavuz isimli ünlü rapçi, sosyal medya hesabından bir takipçisinin dini inancın ne sorusuna 'yok' cevabı vererek, sosyal medyayı karıştırdı.

Ünlü rapçinin 'Hayır' cevabını gören hayranları hesabının hacklendiğini düşünmeye başladı. Özyavuz'un hayranları konu hakkında "Bugün Instagram hesabında bir yanlışlık oldu diye düşünmeden edemiyorum o kadar derinden dini anlatan bir adam ateist olamaz", İnşallah hesapların hacklenmiştir. Bunu başka türlü kimseye açıklayamam" gibi yorumlar yaptı.

Sitene Ekle
Etiketler