BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13

Sağduyulu olmakta fayda var.

Güne ciddi ve kararlı enerjilerle başlayabilir, iş ve özel yaşamımızdaki görev ve sorumluluklarla ilgilenebiliriz.

Bugün 20 Kasım Salı... Mars günündeyiz...

Koç burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Oğlak burcundaki Plüton ile dik açı yapacak.

Güne ciddi ve kararlı enerjilerle başlayabilir, iş ve özel yaşamımızdaki görev ve sorumluluklarla ilgilenebiliriz. Otorite figürlerinin üzerimizdeki baskısı artabileceğinden, ego problemi yapmadan mantıklı ve sağduyulu olmakta fayda var.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Terazi burcundaki  Venüs ile zıt açıda olacak. Bu saatlerde daha duygusal olabilir, özel ilişkilerimiz ve sevgi alanlarında sorgulama ve beklentilerimiz artabilir. Denge ve uyumu bulmakta zorlanabileceğimiz için memnuniyetsizlikler ve serzenişlerle karşılaşabiliriz. Kadın figürlerle ilişkiler ve geçmişe dair konu ve kişiler de  gündeme gelebilir.

Bugün Balık burcundaki Mars ve Yay burcundaki Jüpiter arasında etkinleşecek sert açı daha dürtüsel ve tepkisel davranmamıza neden olabilir. Düşünce ve inançlarımızı fazla abartabilir, idealist ve savunmacı olabiliriz.

Gece saatlerinde Ay Koç burcunda Uranüs ile birleşecek. Huzursuz ve gergin hissedebileceğimiz bu saatlerde  baş ağrıları ve uyku sorunları da meydana gelebilir, temkinli olmalıyız.