BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Saadet Partili vekil Karaduman'dan ittifak ve aday açıklaması

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, "Biz milletin kendisi ile ittifak yapacağız. Yerel seçimlerde Saadet Partisi kendi adayları ile çıkacak." dedi.

Abone ol

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bir gazetecinin Saadet Partisi'nin yerel seçimlerde bir ittifak içine girip girmeyeceği sorusu üzerine Karaduman, ülkenin menfaati için hiçbir adımdan geri kalmayacaklarını vurguladı. Karaduman, "Bizim bir araya gelmeyeceğimiz tek nokta ABD emperyalizmidir, İsrail siyonizmidir. Biz milletin kendisi ile ittifak yapacağız. 24 Haziran seçimlerinden sonra da çalışmalarımız sürüyor. Yerel seçimlerde Saadet Partisi kendi adayları ile çıkacak." dedi.

MHP'nin ceza indirimi kanun teklifine ilişkin de Karaduman, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun daha önceki açıklamalarına atıfta bulunarak devletin ancak kendisine karşı işlenmiş suçları affedebileceğini söyledi. Abdulkadir Karaduman, yolsuzluk ve hırsızlıkların mağdurunun millet olduğunu ve bu suçların da ancak millet tarafındın affedilebileceğini de sözlerine ekledi.