BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
HABER /  EKONOMİ

Rubin'in dolar tweet'i ortaya çıktı ortalık karıştı!

Kafayı fena halde Türkiye ile bozan Eski Pentagon yetkililerinden Michael Rubin, bu kez de dolardaki yükselişe el attı. Rubin'in daha geçen haftadan dolarla ilgili kehanette bulunduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Her fırsatta Türkiye'yi hedef alan eski Pentagon yetkililerinden Michael Rubin’in geçen hafta attığı tweet ortalığı karıştıracak cinsten. Meğer Rubin bir hafta önceden doların yükseleceğini bilmiş! Rubin'in doların seçimden sonra 10 TL'ye çıkacağını iddia etmesi ise dolardaki yükselişte kimlerin parmağı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Dolar dün zirve üzerine zirve yaşadı ve 4.92 seviyelerine ulaştı. Merkez Bankası’nın geç likidite penceresi borç verme faiz oranını yüzde 13,5’ten 16,5’e yükseltmesiyle dolar 4.55’e geriledi.

"HAFTAYA 5 TL SEÇİMDEN SONRA 10 TL"

Meğer Michael Rubin Twitter'dan bir hafta önce doların 5 TL'ye çıkacağı kehanetinde bulunmuş ve seçimden sonra ise 10 TL olacağına işaret etmiş.

Rubin, geçen hafta paylaştığı mesajında “1 dolar 5 TL ne zaman olur? Haftaya? 1 dolar 10 TL hemen secimden sonra mi olacak? ” ifadelerini kullamıştı.

Dolar ne kadar oldu düşüş sürer mi son dolar fiyatı