BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.440,05

Retro Merkür İkizler Burcunda....

Retro hareketteki Merkür bugün İkizler burcuna geri dönerek daha önceden başladığımız bazı iş ve projeleri tekrar gündeme getirebilir.

Bugün 17 Haziran Salı... Mars günündeyiz…

Kova burcunda ilerleyen Ay İkizler burcundaki Güneş ile üçgen açı yapacak. İletişim ve zihinsel faaliyetler gün içerisinde öne çıkabilir. Sosyal ortamlarda daha fazla bulunabilir, yazılı, sözlü iletişimler yapabiliriz.

Seyahat ile ilgili plan ve hazırlık yapabilir, yolculuğa çıkabiliriz. İş ve projelerimizle ilgili birçok ilginç ve yaratıcı fikir bulabileceğimiz bir gündeyiz.

Retro hareketteki Merkür bugün İkizler burcuna geri dönerek daha önceden başladığımız bazı iş ve projeleri tekrar gündeme getirebilir.

Zihnimiz çok hareketli olabilir ve planlarımızı tekrar gözden geçirebiliriz.

Ay Venüs kare açısı bayanlarla olan ilişkilerde sabah ve öğle saatlerinde biraz daha temkinli olmamızı gerektirebilir.

Akşam 21:08’ de Ay, Merkür ile üçgen açı yapacak ve kısa bir süre sonra saat 21:26’da Balık burcuna geçecek. 

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sosyal yaşamınızın canlanacağı bir gündesiniz. İş veya özel amaçlı kalabalıklara karışabilirsiniz. Çok değişik ve ilginç haberle duymanız mümkün. Daha önceden başlamış olduğunuz bazı projeler tekrar gündeme gelebilir.


 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün iş ve para ile ilgili konularda haberleşme trafiği artabilir. Geçmişten gelen bir alacak veya borç ile ilgili konuşmalar yapabilir, sürpriz haberler duyabilirsiniz. Harekete geçmeden önce bunların doğruluğundan emin olun.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Zihinsel olarak çok aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Olaylara objektif yaklaşmanız zor olabilir. Kendinizi biraz sorgularsanız bazı sorunların çözümü için farklı perspektiflerden de bakmanın gerekli olduğunu anlayabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün yaşamınızda gizli olan bilmediğiniz bazı konulardan haberiniz olabilir. Gizli bir hayran veya arkanızdan iş çeviren bir kişi ile ilgili haberler de gelebilir. İlginç bir gün geçirmeniz mümkün…

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

İşbirliği, ortaklık ve evlilikle ilgili planlarınızı gözden geçirebilir bazı kararlar verebilirsiniz. Geçmişteki bazı kişilerden haberler alabilir, yarım kalmış projeleri tekrar ele alabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bir süredir üzerinde çalıştığınız ve emek sarfettiğiniz işlerle ilgili hızlı gelişmeler olabilir ve bazı toplantılar gündeme gelebilir. Kesin karar vermeden önce tüm şartları gözden geçirmeli ve detaylara dikkat etmelisiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Yaratıcılığınız bugün son derece artabilir ve çevrenizdeki olayları oldukları gibi görseniz de zihninizde farklı hallere sokabilirsiniz. Bundan, sanata yönelerek faydalanmayı düşünebilirsiniz.


 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Size ait mülkler, ev, emlak ile ilgili konularda bazı anlaşma, sözleşme ve kontrat görüşmeleri yapabilirsiniz. Banka ve kredi işlemleri ile ilgili iletişim de çok yoğunlaşabilir. Gerekli planları yapın ancak imza atmanız gerekiyorsa maddi detaylara dikkat edin.

 (23 Kasım-21Aralık) 

İletişimin oldukça artması, bugün sizi şaşırtmamalıdır. Ancak, iletişimle birlikte yanlış anlamalar da artabilir. Hizmet aldığınız kişilerle olan ilişkilerinizde sözleşmeleri yenilemeniz gerekebilir. İçinde bulunduğunuz şartları iyi değerlendirin.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Tüm vaktinizi, maddi konularla ilgili olarak bazı ayarlamalar veya planlamalar yapmaya ayırmanız mümkündür. Ancak; bazı noktalarda kararsız kalabilirsiniz. Çevreye danışmaktan kaçınmayın.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün, gerçek dünyaya bakışınızı değiştirmeniz ve çevrenizi çok farklı bir pencereden izlemeniz mümkündür. Yaratıcılığınızı ihmal ettiğiniz hobilerinize zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz. Geçmişte kalan bir ilişkinizden haberler gelebilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Geçmişiniz ve çocukluğunuzla ilgili kavramlar ve hatıralar bugün sizi duygusallaştırabilir. Ailenin genç üyeleri ve akrabalarla evde toplanabilir eski anıları canlandırabilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI