BIST 9.530
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.476,03
HABER /  MEDYA

Rafadan Tayfa bu kez Külliye'de sahne alıyor

TRT Çocuk'un efsane yapımlarından Rafadan Tayfa, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde çocuklarla bir araya gelecek.

Abone ol

Rafadan Tayfa "Türkiye'dir Burası Müzikali" 23 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde çocuklarla buluşuyor. Yapım ve yönetmenliğini İsmail Fidan'ın yaptığı müzikali bugüne kadar 30 ayrı şehirde yaklaşık 60 bine yakın kişi izledi.

TRT Çocuk'un izlenme rekorları kıran Rafadan Tayfa adlı çizgi filmi bu kez "Türkiye'dir Burası Müzikali" ile çocuklarla buluşuyor. Dünya standartlarının üstünde bir müzikalle önemli bir bir başarıya imza atan Rafadan Tayfa ekibi, bugüne kadar 30 ayrı şehirde gösteri yaptı. 

23 NİSAN'DA BEŞTEPE'DE 

TRT'nin katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da Beştepe'de çocuklarla buluşacak olan müzikal, saat 11'de başlayacak. Külliye'de yapılacak ilk gösteri unvanına da sahip olacak olan gösteriyi şehit ve gazi çocukları ile birlikte 2000 binin üzerinde çocuğun izlemesi bekleniyor. Gösteri aynı zaman da TRT Çocuk ve TRT Avaz'da canlı yayınlanacak.

Külliyedeki program sonrası Rafadan Tayfa Türkiye'dir Burası Müzikali, Nevşehir'de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Galası'nda dünya çocuklarıyla buluşacak. Rafadan Tayfa ekibi Nevşehir, Çekmeköy ve Kocaeli Belediyesi'nin de katkılarıyla bu şehirlerde ücretsiz olarak gösteri sunacak.

"MİLLETİN EVİNDE MİLLETİN ÇOCUKLARIYLA BULUŞACAĞIZ"

Rafadan Tayfanı'nın Yapımcı ve Yönetmeni İsmail Fidan, Beştepe'deki müzikalin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyleyerek, 23 Nisan etkinlikleri boyunca tüm gösterilerin ücretsiz olacağını ifade etti. Rafadan Tayfa'nın bugüne kadar elde ettiği başarılara yeni bir başarı daha eklemenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Fidan, "Rafadan Tayfa müzikali, 23 Nisan'da Türkiye'nin davetlisi olarak ülkemize gelen dünya çocuklarına gala gecesi muhteşem bir gösteri sunacak. Bu bizim için çok farklı bir duygu. Bizlere bu imkanı verdikleri için başta Cumhurbaşkanlığı ve TRT'ye olmak üzere ilgili belediyelere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.