BIST 9.692
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.496,52
BİLİM - TEKNOLOJİ

PUBG’nin yeni haritası sızdırıldı!

Birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanan PUBG, yeniliklerle doymuyor. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte oyuncuların merak beklediği harita sonunda gün yüzüne çıktı. İşte karşınızda PUBG kar haritası!

Satış rakamlarıyla rekorları altüst eden Battle Royele oyunu PUBG yeni haritası ile oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncuların uzun zamandır merakla beklediği oyunun yeni haritası bugün sızdırıldı. Yaşanılan bu gelişme ile PUBG kar haritası detayları gözler önüne serildi.

En son tropik esintiler taşıyan ilk 4×4 haritası olan Sanhok ile oyuncularla buluşan PUBG, bir yeni haritayla daha oyuncuların karşısına çıkacak. Dıhor Otok adı verilen kar haritasıyla eğlenceli dakikalar yaşatacak olan yetkililer, kar temasıyla oyuncuların gönlünü feth etmeyi hedefliyor.

E3 2018‘de ilk olarak kış haritası ile ilgili bir teaser yayınlayan yapımcı firmanın geliştirmekte olduğu, Dıhor Otok haritası gün yüzüne çıkartıldı.

Bir yıldır geliştirilen ve şimdiye kadarki en kapsamlı PUBG haritası olması beklenen kar temalı harita, tam bir yıllık geliştirme aşamasının artık sonlarına geldi. Bu harita önümüzdeki aylarda oyunculara sunulacak ve bu kez, hem PC hem de Xbox One aynı anda harita güncellemesini alacak.

2018 sona ermeden gelecek olan yeni kar haritası, eşsiz mekaniklere de ev sahipliği yapacak. Faklı silahlar ve farklı koşullara uyum sağlanması beklenecek.

Sitene Ekle
Etiketler