BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94

Plüton Mars Karesi Stres ve Baskı Yaratabilir...Dikkat!

Oğlak burcunda ilerleyen Ay çalışkan, hırslı ve kararlı enerjiler veriyor. Gün boyu iş ve sorumluluklarımız ön planda olabilir.

Bugün 14 Haziran Cumartesi... Satürn günündeyiz…

Oğlak burcunda ilerleyen Ay çalışkan, hırslı ve kararlı enerjiler veriyor. Gün boyu iş ve sorumluluklarımız ön planda olabilir. Oğlak burcundaki Plüton ve Terazi burcundaki Mars arasında kare açı tutkulu ve hırslı enerjileri kontrol etmeyi zorlaştırabilir.

Öğleden sonra Ay, Plüton ve Mars ile temas edince kontrol edilemeyen duygular öfke ve çatışmalara yol açabilir. İlişkilerde çıkabilecek  kavga, tartışma, şiddet ve kaza gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Gününüzü aile büyüklerinin ihtiyaçlarını karşılamaya ayırabilirsiniz. Bu kişiler bazı konularda size gerçekten çok ihtiyaç duyuyor olabilirler ve yardımlarınız karşılığında da çok hoşunuza gidecek sürprizler yapabilirler.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Geçen günlerin olaylarına ve bunlarla ilgili yaptığınız girişimlere değişik bir pencereden bakarak yeni bir değerlendirme yapabilirsiniz. Planladığınız bir seyahat ve tatil ile ilgili zorunlu değişimler gündeme gelebilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Ortak kullanılmakta olan maddi değerler ile ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Yaptığınız bazı harcamalar nedeniyle yakınlarınız tarafından eleştirilebilirsiniz. Sizin için gerekli olan bu harcamaları onlar müsriflik olarak değerlendirebilirler.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Yakın ilişki kurduğunuz ve aynı ortamları paylaştığınız kişilerle bazı güç mücadeleleri söz konusu olabilir. Haklı olmak ya da olmamak üzerinde fazla durmayın. Karşınızdaki kişilerin baskıcı tavırları sizi yorabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Günlük rutin işler nedeniyle koşturmaca içerisinde olabilirsiniz. Sağlık kontrolleri, hesap işleri, temizlik ve düzenlemeler zihninizi ve bedeninizi çok yorabilir. Gün içerisinde küçük molalar vermeye çalışın.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çocuklar ile ilgili konularda bazı masraflar gündeme gelebilir. Söz konusu çocuklar olunca tutumlu olmak zorlaşabilir ve evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Harcamalar sizi rahatsız etse de çocuklar neşenizi yerine getirecektir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün büyük bir aile toplantısı düzenleyerek akrabaları bir araya getirebilirsiniz. Aile bireylerinin aralarında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Ancak bu toplantı bazı eski sorunları çözüme kavuşturacak fırsatlar da yaratabilir.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Yakın çevrenizdeki kişilerle oldukça keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sohbete doyamayıp bu kişilere ayırdığınız vakti uzatabilirsiniz. Başka randevularınız varsa, bazı gecikmeler ve ertelemeler söz konusu olabilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün keyif aldığınız konulara daha düşkün olabilirsiniz. Özel zevkler ve hobiler için harcama yapabilirsiniz. Alışverişlerinizde lüks ürünlere ilgi göstermeniz ve fazla bedel ödemeniz de mümkün.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün çok kararlı ve hırslı olabilirsiniz. Eşiniz ve yakınlarınıza karşı fazla kontrolcü tavırlarınız ilişkilerde tansiyonu yükseltebilir. İşleri biraz oluruna bırakmaya çalışın.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Samimi olduğunuz bir veya iki kişi ile düşünceleriniz ve planlarınız hakkında konuşabileceğiniz bir gündesiniz. Olaylar karşısında genellikle gizlediğiniz duygularınızı bugün ifade edebilirsiniz. Olasılıkla kalabalıklardan, hareketten ve gürültüden kaçınacaksınız.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Sosyal yönünüzün güç kazanacağı bir gün geçireceksiniz. Çalışmaya ara verip, eğlenceye zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz ortamlarda bulunabilir, kişisel zevklere öncelik tanıyabilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI