BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,45
HABER /  GÜNCEL

'Playland sorumluluğunu biliyor' projesi geliyor!

Okulların kapanmasına kısa bir süre kala 'Playland sorumluluğunu biliyor' isimli proje öğrencilere büyük bir eğlence aracı olacak. Öğrenciler yıl içerisinde gösterilen ders başarısı, sosyal etkinliklerde görev alma, öğretmenlerine, arkadaşlarına ve çevreye karşı olumlu tutum sergileme gibi ölçütler doğrultusunda belirlenecektir.

Abone ol

Türkiye'deki tüm okulların katılabileceği 'Playland sorumluluğunu biliyor' adlı sosyal sorumluluk projesinde büyük bir katılım bekleniyor. Projeye katılacak okullar tüm illerdeki Playland şubelerinden faydalanabilecekler.

Her şubemizde yetkin personellerimiz hazır bulunmaktadır. Katılımcılar gidecekleri şubeyi Playland.com.tr adresim izden şubeler sekmesinden öğrenebilecekler.

.Katılım için; Okul sorumlusu, Playland.com.tr adresine giriş yapıp öğrenci isimlerini yazarak PNR. numarası alacaktır. .(katılım butonu 19 mayıs 2018 günü aktif olacaktır.)

·Her okul; Okul İdaresinin belirleyeceği 10 öğrencisini projeye dâhil edebilecektir.

·Öğrenciler yıl içerisinde gösterilen ders başarısı, sosyal etkinliklerde görev alma, öğretmenlerine, arkadaşlarına ve çevreye karşı olumlu tutum sergileme gibi ölçütler doğrultusunda belirlenecektir.

·Başvuru yapan her okula 10 adet 50 TL ( elli türk lirası) lik PNR verilecektir

·Proje kayıt katılım süresi 19 Mayıs-30 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacaktır.(bu süre sadece kayıt olmak için düzenlenmiştir)

·Proje kullanım süresi 2019 senesi sonuna kadar geçerlidir.(pnr kodları teslim alındıktan sonra 2019 senesi sonuna kadar kullanılabilir)

·PNR’lar şubelerde PLAYLAND karta dönüştürülecek ve öğrencilerimiz diledikleri oyunu oynayabileceklerdir.

·Projeye katılan okullara daha sonra PLAYLAND müşterisi olmaları durumunda % 50 Iskonto hakkı tanınacaktır.

·Talep eden okullara proje afişimiz kargo marifeti ile ulaştırılacaktır 

·Bilgi almak için tüm okullar 444.86.57 nolu genel merkez telefonumuzdan veya playland.com.tr adresimiz den ayrıntılı bilgi alabilecekler