BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40

Planlarımızla ilgilenebiliriz.

Ay, Oğlak burcundaki Satürn ile üçgen görünüm yapacak. Daha kararlı, hırslı ve sabırlı olabileceğimiz bu saatlerde otorite pozsiyonları ve olgun kişilerden destekler alabiliriz.

Bugün 27 Aralık Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Başak burcunda ilerleyen Ay günlük düzenimiz, iş, hizmet, çalışma konularını öne çıkarıyor.

Sabah saatlerinde Ay, Oğlak burcundaki Güneş ile üçgen açı yapacak. Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurabileceğimiz bu saatlerde günlük görev ve sorumluluklar, ciddi proje ve planlarımızla ilgilenebiliriz.

Çevremizdeki kişilerin bizden beklentilerini göz ardı etmemeye çalışmalıyız. Yapılması gereken rutin zorunluluklar ve birikmiş işler de olsa da yakınlarımıza zaman ayırmalıyız.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Oğlak burcundaki Satürn ile üçgen görünüm yapacak. Daha kararlı, hırslı ve sabırlı olabileceğimiz bu saatlerde otorite pozsiyonları ve olgun kişilerden destekler alabiliriz. Gizli veya açık önemli yardımlar alabileceğimiz ve hedeflerimize ulaşabileceğmniz bir gündeyiz.

Akşam saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açıda olacak. Ruhsal ve içe dönük etkilerin artabileceği bu saatlerde biraz yalnız kalabilir, tefekkür yapabiliriz.