BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

PKK para karşılığı IŞİD'li teröristleri serbest bıraktı...

TERÖR Örgütlerinin karşılıklı ticaret /rüşvet çarkı tüm hızıyla işlemeye devam ediyor. PKK'nın Suriye kolu YPG, Rakka ve Afrin'den sonra Tel Ebyad'da da hapisteki DEAŞ'lı teröristleri para karşılığı serbest bıraktı.

Abone ol

TERÖR örgütleri PKK/PYD ile DEAŞ arasındaki alışveriş/rüşvet ilişkisi tüm hızıyla sürüyor. Rakka'da kıstırılan DEAŞ'ıları rüşvet karşılığı otobüslerle başka yerlere taşıyan PKK'nın Suriye kolu YPG, Afrin'de de ÖSO karşısında sıkışan IŞİD'lileri para karşılığı kurtarmıştı. Aynı YPG şimdi de Tel Abyad'da cezaevlerinde tutulan DEAŞ teröristlerini para karşılığı serbest bıraktı.

40 DEAŞ'LI PARA KARŞILIĞI HAPİSTEN SALIVERİLDİ... Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'de işgal ettiği Rakka ilinin Tel Abyad ilçesinde alıkoyduğu 40 DEAŞ'lı teröristi para karşılığında serbest bıraktı. AA'nın Tel Ebyad'daki güvenilir yerel kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre, YPG/PKK, 40 DEAŞ'lıyla serbest kalmaları için para karşılığında anlaştı. Serbest kalan DEAŞ'lı teröristlerin nereye gittiği henüz bilinmiyor.

AFRİN HAPİSHANELERİ'NDEN DE BIRAKMIŞLARDI... Terör örgütü YPG/PKK’nın Afrin hapishanelerindeki DEAŞ'lıları, Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu'na karşı savaşmaları şartıyla serbest bıraktığı daha önce AA tarafından haberleştirilmişti.

RAKKA'DAN OTOBÜSLERLE TAŞIMIŞLARDI... Ülkenin yaklaşık yüzde 28'ini işgal eden eden YPG/PKK, geçen sene ekim ayında da Rakka kent merkezinde kuşattığı ve sonrasında anlaşmaya vardığı DEAŞ teröristlerini şehirden tahliye etmişti.

ABD-PKK ve IŞİD'in kirli anlaşması! Binlerce IŞİD'liye...Flaş ifşa! ABD-PKK ve IŞİD'in kirli anlaşması! Binlerce IŞİD'liye...Flaş ifşa! ABD-PKK ve IŞİD'in kirli anlaşması! Binlerce IŞİD'liye...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN