BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
SPOR

Penaltı mı değil mi? Rıdvan Dilmen'den olay yorum

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen derbinin tartışmalı pozisyonuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

1-1 sona eren Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası en çok tartışılan pozisyonlardan biri de Atiba ile Ayew'in kafa topu mücadelesinde sarı-lacivertli futbolcuların penaltı beklediği andı. NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen de çok tartışılan pozisyonu değerlendirdi. İşte Rıdvan Dilmen'in yorumu...

Ayew ile Atiba arasında penaltı itirazları olan pozisyonla ilgili kafasında soru işaretleri olduğunu belirten Dilmen, "O yüzden dünkü programda yorum yapmak istemedim. Hep beraber bir yeri atlamışız. Görüntüyü tekrar izlerken Atiba'nın vuruşunda topun ceza sahasının dışına çıktığını gördük. Ama elle vursa topun orada ölmesi gerekiyordu. Başka açılardan görünce net el değil. Atiba kafasıyla vuruyor topa. Penaltı tartışılacaksa elden dolayı değil dirsekten dolayı tartışılsın. Hakem dirsekten dolayı oyunu durdursa orta sahada Slimani'nin Vida'ya yaptığı faulü görüp oyunu oradan başlatacaktı.

Atiba-Ayew pozisyonu penaltı ancak Fırat Aydınus VAR'a gitseydi o pozisyondan hemen önce Slimani'nin Vida'ya yaptığı faulü görecekti. İlk izlediğimde tüh Fener'in penaltısı verilmedi dedim ama öncesinde Slimani, Vida'ya faulü yapıyor.

Sitene Ekle
Etiketler