BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.451,39
HABER /  MEDYA

Payitaht Abdülhamid 56. bölüm fragmanı nefesler tutulacak

Payitaht Abdülhamid 56. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 12 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek olan Payitaht Abdülhamid'İn 56. yeni bölümünde neler olacak? Son bölümüyle büyük ilgi gören Payitaht Abdülhamid 56. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

TRT1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Payitaht Abdülhamid, yayınlanan son bölümüyle yine nefesleri kesmeyi başardı. 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı dizinin 56. yeni bölüm fragmanı da şimdiden merak edilmeye başlandı.

Payitaht Abdülhamid Son Bölümde Neler Yaşandı? Sarayda, yaşanan son vahim hadisenin yaraları sarılmaya çalışılmakta, Fehim Paşa’nın ölümünün yası tutulmaktadır. Abdülhamid, Parvus’un İngiltere’de zindana atılmasını sağlamıştır. Şimdi de bu planın ortağı Crowly, Mısır’da saklandığı yerde bulunup cezalandırılacaktır. Abdülhamid, bu amaçla Payitaht’ta adı efsane olmuş, sıra dışı bir hafiyesini görevlendirir: Halil Halid!

Bidar Sultan, başına gelenlerin etkisinden bir türlü sıyrılamaz. Üstelik kaza gününe dair hatırladığı şeylere kimseyi inandıramamaktadır. Seniha Sultan ise Handan’ın büyük sırrını öğrenir. Naime, sarayda yeni görevlendirilecek Zeynep hemşireden, onu dehşete düşürecek bir istekte bulunur. Haremde büyük fırtınalar kopmak üzeredir.

Payitaht Abdülhamid 56. Bölüm Fragmanı: Payitaht Abdülhamid 56. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Payitaht Abdülhamid 56. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz buradan izleyebilirsiniz.