BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
HABER /  GÜNCEL

Park yasağına uymayanları kızıp yolu kapattı

MANİSA'da park yasağına uymayan sürücülere sinirlenen halk otobüsü şoförü aracı durdurarak yolu kapadı. Trafik polislerinin müdahalesi ardından trafik yeniden olağan akışına döndü.

Abone ol

Manisa'da park yasağına uymayan vatandaşlara sinirlenene halk otobüsü şoförü çareyi yolu kapamakta buldu.

Manisa'da şehir içi denetimli halk otobüslerinde şoförlük yapan Emrullah Şahin, bugün saat 12.00 sıralarında Şehzadeler İlçesi'ndeki Doktor Sadık Ahmet Caddesi üzerine geldiğinde yol ortasında durdu. İçinde yolcuların bulunduğu özel halk otobüsü korna seslerine rağmen yerinden kıpırdamadı. Halk otobüsünün ardında uzun araç kuyruğu oluştu. Şoför Emrullah Şahin, yolda park yasağı olmasına rağmen her gün park eden araçlar yüzünden yoldan geçmekte zorluk yaşadıklarını anlattı. Yola park eden otomobili şikayet eden ve çekilmediği sürece otobüsü kıpırdatmayacağını söyleyen Şahin, "Halk otobüsleri olarak günün her saatinde hatalı park yüzünden araçlarımız geçemiyor, vatandaş gideceği yere yetişemiyor. Bu parklar yüzünden aracımda 600 liralık hasar oluştu. Kimse bizim yanımızda değil. Cadde boyunca her gün aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben bunları çekmek zorunda değilim. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Biz bu yoldan milim milim geçmek zorunda kalıyoruz. Ben bundan sonra yola hatalı park yapan araçlar kaldırılana kadar geçmeyeceğim. Aracını kaldıracak yoksa ben yürümüyorum" diye konuştu.

İKİSİNE DE 95 LİRA CEZA

Bir süre korna çalıp bekleyen halk otobüsü şoförüne bazı yolcular ve diğer araç sürücüleri tepki gösterdi. Olay yerine gelen trafik polisi, halk otobüsünün geçmesini istedi. Eylemini sonlandıran Emrullah Şahin, otobüsü çalıştırıp, yoluna devam etti. Trafik polisi, halk otobüsü şoförü Emrullah Şahin'e yolu trafiğe kapatmaktan dolayı 95 lira ceza kesti. Park yasağı olmasına rağmen yol üzerine park eden otomobil için de çekici çağrıldı. Çekiciden önce gelen otomobilin sahibine de 95 lira ceza kesildi.