BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,66
ALTIN 2.403,78

Özürlü bir Uğur Dündar haberi

Konya'daki doktor olayı, ile açıklığa kavuşmuş oldu. Çoban AG, yüzleştiği Konya Numune Hastanesi radyoloji uzmanları Kezban Arbağ ile Ayşe Yüceaktaş'ı daha önce görmediğini söyledikten sonra, testis dopplerini "seve seve" inceletmenin sevinciyle koyunlarını gütmek üzere köyüne gitti.

Hal böyle olunca Uğur Dündar'ın haberi "özürlü" hale geldi!

Benim tanıdığım Uğur Dündar, hatasından dönebilen bir insan. Onca şey yazılıp çizildi, ben atlamadıysam eğer, Uğur Dündar çıkıp tek kelime etmedi bugüne kadar! Arenahaber'e bakıyorum, Uğur Dündar kanlı-bıçaklı olduğu Ufuk Güldemir'e cevap yetiştirmekle meşgul;  Konya ile ilgili tek kelime yok Dündar'ın sitesinde.

Uğur Dündar susuyor, daha çok Hürriyet'in en tepedeki ismi Ertuğrul Özkök konuşuyor... Ertuğrul Bey, baktı ki işler sarpa sarıyor, çoban A.G'nin testisleriyle ilgilenmeyen (!) doktorları unutup,
-Bir ay boyunca aklın neredeydi?

Ertuğrul Özkök'ün,
yazısı ise, avukatlıktan öte, yapılan hatadan dönme, yani özür dilemenin bir başka yöntemiydi sanki.

Özkök
, bir raporun varlığından sözediyor yazısında.

"Siz olsaydınız ne yapardınız?" diyor meslektaşlarına.

Ertuğrul Bey, oyuna geldiklerini, hırsına yenik düşen doktorun hazırladığı raporla kandırıldıklarını anlatıyor yani. Ve meslektaşlarını insafa davet ederken, "bugün bana, yarın sana" diyor açıkça.

Oysa bunlara gerek yok!

Özür dilemek bir erdemdir.

Bakın geçen gün İnternethaber'de NTV spikeri Güntekin Onay'la ilgili bir haber çıktı bizde. Reklam arasında rejide çalışan birinin kırdığı potu biz Güntekin Onay'ın sesi zanettik ve haber yaptık. 50-60 bin kişinin okuduğu o haberden sonra Onay bizi aradı ve o sesin sahibinin kendisi olmadığını söyledi.

Hiç gocunmadık özür diledik.

90 bin kişi okudu haberimizi.

İnanın bana, bir tek kişi olumsuz görüş belirtmedi.

Herkes bizi alkışladı.

Sevgili dostum Hacer Alkan haber yapmakla yetinmedi, Güntekin'i arayıp bizzat özür dileyerek daha da büyüdü. Ve tabii ki, bir tek Hacer büyümedi, İnternethaber de büyüdü.

Bilmem anlatabildim mi!!!