BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.494,64
HABER /  GÜNCEL

Özlem Alan kimdir Ağlama Anne oyuncuları Sezin Akbaşoğlu geri döndü

Ağlama Anne dizisi oyuncuları kimdir dizinin konusu ne soruları 1. bölümü ile ekrana gelen dizinin ardından merak edildi. Ağlama Anne dizisinin başrollerinden olan Sezin Akbaşoğlu Adnan'ın eşi, Alya'nın annesi, Nevzat'ın kızı, Mert'in ablası ve tüm hayatını, hatta nefretini bile kocası Adnan'a göre azaltıp çoğaltan bir kadın olan Özlem Alan'ı canlandırıyor. Peki Sezin Akbaşoğlu kimdir Damla'nın annesi Alev Fırıncıoğlu'nu canlandırıyor. tek gecelik ilişkinin bedelini hayatı boyunca ödeyen Alev'in dramatik hayatı... Adnan'ın eşi, Alya'nın annesi, Nevzat'ın kızı, Mert'in ablası. Özlem tüm hayatını, hatta nefretini bile kocası Adnan'a göre azaltıp çoğaltan bir kadındır

Abone ol

Ağlama Anne oyuncular kimdir, dizinin konusu ne soruları dizinin 1. bölümünün ardından araştırılmaya başladı. Dizinin başrollerinden olan Sezin Akbaşoğlu'nun canlandırdığı Özlem Alan karakteri izleyenlerden tam not aldı. Adnan'ın eşi, Alya'nın annesi, Nevzat'ın kızı, Mert'in ablası ve tüm hayatını, hatta nefretini bile kocası Adnan'a göre azaltıp çoğaltan bir kadın olan Özlem Alan'ın yaşadıkları büyük ilgi gördü. Peki Ağlama Anne dizidinin Özlem Alan'ın Sezin Akbaşoğlu kimdir...

Sezen Akbaşoğulları Özlem Alan: Adnan'ın eşi, Alya'nın annesi, Nevzat'ın kızı, Mert'in ablası. Özlem tüm hayatını, hatta nefretini bile kocası Adnan'a göre azaltıp çoğaltan bir kadındır.

Zengin ailesi tarafından şımartılarak ve bolluk içinde büyümüştür. İsteyip de elde edemediği hiçbir şey olmamıştır şimdiye dek anne sevgisi dışında! Sekiz yıllık evli olduğu Adnan'a saplantı derecesinde aşıktır, ama evliliği birkaç sene önce çatırdamaya başlamıştır. Alya'yı doğurmak istemiş ama doğduktan sonra çocuk sorumluluğu ağır gelmiştir. Şu anda Alya'yı da kullanarak Adnan'ı elinde tutmaya çalışmaktadır.

AĞLAMA ANNE KONUSU NE: Damla, ablası Alev'in gayrimeşru bir şekilde dünyaya getirdiği ve öldürmeye çalıştığı kızı Zeynep'e sahip çıkmıştır. Damla, Zeynep'e tüm hayatını adamış, babası Hasan'ın evinde sığıntı gibi yaşamış, kendine ait bir yuva kuramamış ve bugün her şeyini verdiği Zeynep'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İyi halden erken tahliye olan Alev'in tek amacı, yılların vicdan azabı ve pişmanlığıyla Damla'nın karşısına çıkıp kızını geri almaktır!

Damla, senelerce her türlü zorluğa göğüs gererek Zeynep'i büyütmüş, Alev ise ona can vermiştir. İki kadın annelik mücadelesi verirken, Zeynep'in dedesi Çetin, dünyaya gelmediğini sandığı torununun hayatta olduğunu öğrenir. Ciddi bir tehdit olarak Alev'in karşısına çıkar. Tek istediği, Zeynep'in babası olan oğlu Adnan'ın Zeynep'i öğrenmemesidir. Bunun için de her şeyi yapabilecek kadar gözü dönmüştür. Ancak her şeye rağmen Adnan'ın öğrenme yolculuğuna girmesi uzun sürmeyecektir.

SEZİN AKBAŞOĞULLARI KİMDİR: Sezin Akbaşoğulları, 22 Nisan 1981 tarihinde İzmir'de doğdu. Babası subay, annesi ise öğretmen idi. Babasının tayinleri yüzünden İzmir, Ankara, Belçika,Diyarbakır, Sivas ve en son olarak tekrar Ankara'da yaşamıştır. 13-14 yaşlarında oyuncu olmayı seçmiştir.
İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra AnkaraBilkent ÜniversitesiTiyatro Bölümünden 2003yılında mezun oldu. . Oyunculuk yaşamına lise tiyatro ekibiyle oynadıkları 'Yine Başladılar Şarkılarına' (Nun singen Sie wieder/max frisch) adlı oyunla adım atmıştır.İlk çıkışını yakaladığıBeyaz Gelincik dizisindeki Ceren Aslanbaş karakteri ile insanlar yüzüne aşina oldular.

2010 yılında "Kavşak" filmindeki rolü ile Altın Koza En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

Sezin Akbaşoğulları, 2014 yılında "Ah Neriman" adlı dizide Perran Kutman,Tarık Ünlüoğlu, Avni Yalçın ile başrolde oynadı.

2015 yılında başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen veTomris İncer gibi oyuncuların paylaştığı "Racon: Ailem İçin" dizisinde Sedef karakterini canlandırdı.