BIST 9.068
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,07

Özgür ve idealist olabiliriz

Jüpiter ve Neptün arasında etkinleşecek dik açı inanç ve düşüncelerimizde aşırılıklara neden olabileceği için olaylara objektif ve mantıklı yaklaşmak faydalı olacaktır.

Bugün 13 Ocak Pazar... Güneş günündeyiz...

Koç burcunda ilerleyen Ay güne sabırsız ve meraklı enerjiler veriyor. Kişisel isteklerimiz öne çıkarken ilişkilerde zaman zaman daha bencil ve dürtüsel eğilimler hissedebiliriz.

Öğle saatlerinde Ay, Oğlak burcundaki Satürn ve Merkür ile dik açı yapacak. Ciddi ve kararlı olacağımız bu saatlerde uzun vadeli hedeflerimize yönelebilir, plan ve programlar yapabiliriz. Aile büyükleri ile ilgili sorumluluklar da zihnimizi meşgul edebilir. Olgun kişiler ve otorite pozisyonları ile önemli konular konuşmamız, hatta bazı tartışmalar yapmamız mümkün. Daha sakin, anlayışlı ve sağduyulu olmaya çalışmalıyız. Jüpiter ve Neptün arasında etkinleşecek dik açı inanç ve düşüncelerimizde aşırılıklara neden olabileceği için olaylara objektif ve mantıklı yaklaşmak faydalı olacaktır.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Yay burcundaki Jüpiter ile üçgen görünüm yapacak. İyimser enerjimizin yükselmesi ile geleceğe daha umutlu, özgür ve pozitif bakabiliriz. Akşam saatlerini hareketlendirecek keyif alabileceğimiz etkinlikler ve sosyal ortamlar içerisinde yer almamız mümkün.